Autonvuokraus
Puerto Montt
Piilota
Chile // Puerto Montt
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Puerto Montt

Sixt Autovuokraamo Puerto Monttissa, Chilessä haluaa palvella sinua autonvuokraukseesi liittyen. Laajasta autovalikoimastamme löydät tarkoitustasi palvelevan vuokra-auton, tarvitsitpa sitten isoa tai pientä ajoneuvoa, farmaria tai maastoautoa. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuillamme ja saat ajankohtaista tietoa matkasi ajankohtaan vapaana olevista vuokra-autoista. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa.

 
 • Puerto Montt Lentoasema
  Aeropuerto El Tepual
  5500000 Puerto Montt

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Puerto Montt Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Aeropuerto El Tepual
  5500000 Puerto Montt

  ma. - pe.08:00 - 20:00
  la. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamo Puerto Montt palvelee asiantuntevasti

Kustannustehokasta ja vaivatonta autonvuokrausta Puerto Monttissa saat Sixt Autovuokraamosta. Ajoneuvomme ovat uusia ja lisäksi kattavasti varusteltuja. Autoissa on kattavan vakiovarustelun lisäksi autosta riippuen myös erilaisia lisävarusteita, kuten mp3-soittimia ja vakionopeudensäätimiä. Autot ovat tunnettujen valmistajien uusimpia malleja. Huomioithan, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn kategorian auton, eikä tiettyä merkkiä tai mallia. Voit lisätä varaukseesi lisäpalveluja kätevästi varauksesi yhteydessä. Lisäämällä esimerkiksi navigaattorin varauksellesi voit vaivattomasti tutkia ympäristöä ja löydät kohteisiisi helposti. Lasten kanssa matkustaessa turvallisuus on tärkeää, joten voit lisätä varaukseesi lasten turvaistuimet. Kattava vapaaehtoinen vakuutusturvamme turvaa matkustamistasi Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla.

Puerto Montt vuokra-auton siivittämänä

Puerto Montt on suuri satamakaupunki eteläisessä Chilessä, noin 1055 kilometriä maan pääkaupunki Santiagosta etelään. Alueella asuu noin 200 000 asukasta. Alueen jylhät maisemat ja meren läheisyys tarjoavat useita mielenkiintoisia vierailukohteita. Noin 40 kilometrin päässä kaupungin keskustasta sijaitseva Alerce Andinon kansallispuisto on valtavan upea paikka. Sen maisemat näyttävät siltä, kuin siellä ei olisi koskaan käyty ihmisen toimesta, vaikka se sijaitsee näinkin lähellä vilkasta satamakaupunkia.

Lisää luontoa löydät Osornon tulivuorelta, joka on kuin suora kopio Japanin Mount Fujista. Tänne matkaat vuokra-autollasi noin 1,5 tuntia. Jos et halua ajella ihan niin pitkälle, 20 kilometrin päässä Puerto Monttista sijaitseva Puerto Varas on myös upea pienempi kylä, josta on suora näkymä tulivuorelle ja siellä sijaitsee myös vanha Puerto Varaksen katedraali sekä tekemistä vesiurheilijoille. Historian ystäville Monte Verden alue on noin 40 minuutin ajomatkan päässä - täältä löytyy uniikki alue, josta on löydetty merkkejä asutuksesta jopa 18 500 vuoden takaa. Tekemistä ja nähtävää siis riittää ja helpoiten liikut tässä maastossa Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla, jolloin voit itse keskittyä lomailemaan.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service