Autonvuokraus
Curacao
Piilota
Curacao
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Curacao: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Curacaolla

Unelmien rantalomakohde Curacao sijaitsee Karibianmerellä. Saarta pääsee kiertämään helposti ympäri vuokra-autolla. Autonvuokraus Curacaolla onnistuu Sixtin toimipisteeltä. Sellaisia meillä on neljä maan pääkaupungissa Willemstadissa. Yhden niistä löytää Halon kansainväliseltä lentoasemalta, jonne myös suurin osa lentoyhtiöistä lentää. Jos siis haluat vuokrata auton koko lomasi ajaksi, tee se jo lentoasemalla. Autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin ja joitakin autoja voi olla rajoitettu määrä. Valikoimasta löydät tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheiluautot ja avoautot. Varaa vuokra-auto Curacaolta netistä jo hyvissä ajoin ennen lomaasi. Muista myös, että meiltä saat vuokrattua niin navigaattorit kuin lastenistuimetkin. Jos haluat tehdä pitkiä reissuja ympäri maata, ota silloin rajoittamattomat kilometrit ja nauti huolettomasta ajosta. Vieraassa maassa ajavalle voidaan suositella kaikki vahingot kattavaa vakuutusta, jonka saat tietenkin meiltä. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Liikenne ei tuota ongelmia

Curacaolla ajaminen on rentoa ja helppoa. Liikenne on sujuvaa ja paikalliset ovat kohteliaita liikenteen käyttäjiä. Voit huoletta lähteä tutustumaan myös kaupunkien ulkopuolelle, sillä tieverkosto on kattava ja tiet ovat hyvin hoidettuja asfalttiteitä. Koska tiekylttejä ei ole kovinkaan usein, on navigaattori erittäin suositeltava apuväline. Tärkeintä on muistaa perinteiset liikennesäännöt, joita tulee noudattaa lähes joka puolella maailmassa. Muista siis käyttää turvavyötä, älä käytä kännykkää ajon aikana äläkä missään nimessä aja alkoholin vaikutuksen alaisena.

Autonvuokraus Curacaolla Karibianmerellä

Sixtin autovuokraamot Curacaolla antavat sinulle mahdollisuuden valita juuri itsellesi sopivin auto kattavasta valikoimasta. Tarjoamme niin edullisia, pieniä henkilöautoja kuin kalliimman luokan maastureitakin. Voit ottaa auton vaikka jo lentoasemalla, jossa yksi autovuokraamoistamme Curacaolla sijaitsee. Saari on Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva alue, jolla on kuitenkin itsehallinnollinen asema. Suosituin kohde on pääkaupunki Willemstad. Kaupunki on valittu jopa UNESCON maailmanperintökohteeksi. Pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat kaupungin kahtia jakavan joen ylittävä silta sekä siirtomaa-aikaisia taloja täynnä olevat alueet Scharloo ja Pietermaai. Perheen pienimpiä kiinnostaa takuulla vedenalainen luonnonpuisto, jossa voi tutustua muun muassa harvinaisiin kalalajeihin. Hato Caves taas houkuttelee turisteja kauempaakin. Nämä kauniit tippukiviluolat kätkevät sisäänsä myös vesiputouksen, jonka juurella voi käydä uimassa. Jos luonnontuotteet ja erilaiset rohdot kiinnostavat sinua, vieraile silloin Dinah's Botanic and Historic Gardenissa. Sieltä voit ostaa paikallisten rohkoja myös kotiin tuliaiseksi niin itselle kuin tuttavillekin.

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service