Auton vuokraus maassa Curacao

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Curacao

Tutustu kohdemaahan Curacao

Sixtin autonvuokraus Curacaolla

Sixtin autonvuokraus Curacaolla

Unelmien rantalomakohde Curacao sijaitsee Karibianmerellä. Saarta pääsee kiertämään helposti ympäri vuokra-autolla. Autonvuokraus Curacaolla onnistuu Sixtin toimipisteeltä. Sellaisia meillä on neljä maan pääkaupungissa Willemstadissa. Yhden niistä löytää Halon kansainväliseltä lentoasemalta, jonne myös suurin osa lentoyhtiöistä lentää. Jos siis haluat vuokrata auton koko lomasi ajaksi, tee se jo lentoasemalla. Autovalikoimamme vaihtelee toimipisteittäin ja joitakin autoja voi olla rajoitettu määrä. Valikoimasta löydät tavalliset henkilöautot, farmarit, maasturit, urheiluautot ja avoautot. Varaa vuokra-auto Curacaolta netistä jo hyvissä ajoin ennen lomaasi. Muista myös, että meiltä saat vuokrattua niin navigaattorit kuin lastenistuimetkin. Jos haluat tehdä pitkiä reissuja ympäri maata, ota silloin rajoittamattomat kilometrit ja nauti huolettomasta ajosta. Vieraassa maassa ajavalle voidaan suositella kaikki vahingot kattavaa vakuutusta, jonka saat tietenkin meiltä. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Liikenne ei tuota ongelmia

Liikenne ei tuota ongelmia

Curacaolla ajaminen on rentoa ja helppoa. Liikenne on sujuvaa ja paikalliset ovat kohteliaita liikenteen käyttäjiä. Voit huoletta lähteä tutustumaan myös kaupunkien ulkopuolelle, sillä tieverkosto on kattava ja tiet ovat hyvin hoidettuja asfalttiteitä. Koska tiekylttejä ei ole kovinkaan usein, on navigaattori erittäin suositeltava apuväline. Tärkeintä on muistaa perinteiset liikennesäännöt, joita tulee noudattaa lähes joka puolella maailmassa. Muista siis käyttää turvavyötä, älä käytä kännykkää ajon aikana äläkä missään nimessä aja alkoholin vaikutuksen alaisena.
Autonvuokraus Curacaolla Karibianmerellä

Autonvuokraus Curacaolla Karibianmerellä

Sixtin autovuokraamot Curacaolla antavat sinulle mahdollisuuden valita juuri itsellesi sopivin auto kattavasta valikoimasta. Tarjoamme niin edullisia, pieniä henkilöautoja kuin kalliimman luokan maastureitakin. Voit ottaa auton vaikka jo lentoasemalla, jossa yksi autovuokraamoistamme Curacaolla sijaitsee. Saari on Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluva alue, jolla on kuitenkin itsehallinnollinen asema. Suosituin kohde on pääkaupunki Willemstad. Kaupunki on valittu jopa UNESCON maailmanperintökohteeksi. Pääkaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat kaupungin kahtia jakavan joen ylittävä silta sekä siirtomaa-aikaisia taloja täynnä olevat alueet Scharloo ja Pietermaai. Perheen pienimpiä kiinnostaa takuulla vedenalainen luonnonpuisto, jossa voi tutustua muun muassa harvinaisiin kalalajeihin. Hato Caves taas houkuttelee turisteja kauempaakin. Nämä kauniit tippukiviluolat kätkevät sisäänsä myös vesiputouksen, jonka juurella voi käydä uimassa. Jos luonnontuotteet ja erilaiset rohdot kiinnostavat sinua, vieraile silloin Dinah's Botanic and Historic Gardenissa. Sieltä voit ostaa paikallisten rohkoja myös kotiin tuliaiseksi niin itselle kuin tuttavillekin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Curacao

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Curacao.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Curacao?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Curacao?
Olitpa sitten aikeissa viipyä kohteessa Curacao tai matkustaa pidemmälle, pitkäaikaisvuokran varaaminen on helppoa. Syötä matkapäivämäärät sekä nouto-/palautustoimipiste, ja me löydämme sinulle edullisia pitkäaikaisvuokratarjouksia.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Curacao

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Curacao?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Curacao

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Curacao

Näytä lisää