Autonvuokraus
Ecuador
Piilota
Ecuador
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ecuador: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Ecuador

Autonvuokraus Ecuadorissa onnistuu kätevästi joko Sixtin nettisivuilta tai sitten asiakaspalvelustamme puhelimitse. Maa on vielä kohtalaisen uusi turistikohde, jonka voidaan odottaa nousevan seuraavien vuosien aikana. Meidän autonvuokrauksen toimipisteemme voi löytää Guayaquilin lentoasemalta, josta saat siis auton alle välittömästi maahan saavuttuasi. Toimipisteemme autovalikoima kattaa niin edulliset kaupunkiautot, enemmän tilaa tarjoavat farmarit kuin huonoille teille soveltuvat maasturitkin. Voit siis valita omasi käyttötarpeen ja budjetin mukaan. Jos tarvitset lisätarvikkeita, kuten vaikkapa navigaattorin tai lastenistuimen, saat nekin meiltä. Paljon ajavat lisäävät vuokraansa myös mielellään rajoittamattoman kilometrimäärän, jonka turvin voi ajella huolettomasti. Vieraassa maassa kaiken kattava vakuutus tuo turvaa, joten varmista, että sinunkin vuokra-autossasi on sellainen. Kaikki nämä saat tietenkin meiltä. Varaa vuokra-auto Ecuadorista jo ennen reissuasi joko netistä tai puhelimitse. Koska autoja on saatavilla rajoitettu määrä, vain etukäteen varaamalla voit varmistaa saatavuuden. Huomioi myös varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Ecuadorin liikennesäännöt - opettele ajamaan paikallisten tavoin

Autonvuokraus Ecuadorissa voi alkuun vaikuttaa haasteelta. Välillä tuntuu kuin liikennesääntöjä ei olisi tai sitten niitä ei vain noudateta niin tarkasti. Liikenteeseen kuitenkin tottuu melko pian. Monet turistit ovatkin alkaneet vuokraamaan autoja lomallaan. Tämä johtuu siitä, että maan julkinen liikenne on melko haastava ulkomaalaisille. Aikataulut eivät pidä, eikä esimerkiksi busseilla pääse moniinkaan paikkoihin. Myös erittäin edullinen bensiinin hinta tekee vuokraamisesta kannattavaa. Pienet hiekkatiet saattavat olla välillä todella huonossa kunnossa, joten jos mahdollista, aja vain maanteillä ja muilla suuremmilla teillä. Muista myös yleinen varovaisuus. Käytä aina turvavöitä ja vaadi sitä myös matkustajilta. Älä käytä kännykkää ajon aikana. Kun muistat nämä perussäännöt, on maassa ajaminen hauska tapa nähdä enemmän kuin pelkkä kaupungin keskusta-alue.

Sademetsästä karuihin maisemiin

Ecuador on maa, josta löytyy niin upeita sademetsiä ja reheviä seutuja kuin myös hiekkaa ja karua maisemaa silmänkantamattomiin. Autonvuokraus Ecuadorissa on niitä varten, jotka haluavat kokea oman osansa tästä upeasta Latinalaisen Amerikan maasta. Suosituin matkailukohde on maan pääkaupunki Quito. Se soveltuu loistavasti aktiivilomailijalle. Voitpa tehdä vaikkapa päiväretken myös Galapagos-saarille. Toinen suomalaistenkin suosiossa oleva kaupunki on Guayaquil, jossa myös Sixtin autovuokraamo Ecuadorissa sijaitsee. Se on itse asiassa pääkaupunkiakin suurempi kaupunki. Sijainti rannikolla trooppisen ilmaston vyöhykkeellä tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet rantaloman viettoon.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service