Autonvuokraus
Guayaquil
Piilota
Ecuador // Guayaquil
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Guayaquil

Olipa matkakohteesi sitten Guayaquilissa Latinalaisessa Amerikassa tai missä päin maailmaa tahansa, Sixt Autovuokraamo varustaa sinut matkallesi! Korkealaatuisessa autovalikoimassamme on henkilöautoja, farmareita ja maastureita, autonvuokraus Guayaquilissa on ripeää ja avuliasta, ja lisäksi vuokraus onnistuu halutessasi myös ennen matkaa helppokäyttöisillä verkkosivuillamme. Autokalustomme ajoneuvot ovat aina turvallisia ja merkkiensä uusimpia malleja ja löydät meiltä varmasti mieleisesi vuokra-auton käyttöösi.

 
 • Guayaquil Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Av. de Las Américas
  090513 Guayaquil

  ma. - su.07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla koet unohtumattomia elämyksiä Guayaquilissa

Ecuadorissa pääset tutustumaan Latinalaisen Amerikan kauniiseen arkkitehtuuriin ja hurmaavaan luontoon, ja Sixt varustaa sinut tietenkin mielellään matkaasi varten! Runsaista lisäpalveluista voit varata esimerkiksi lisäkuljettajan matkallesi, minibussin isommalle seurueelle tai taloudellisen henkilöauton tarpeidesi mukaan. Huomioithan, että Sixt ei pysty lupaamaan tiettyä mallia tai merkkiä autosta, mutta voit varata ajoneuvon kategorian. Voit valita mieleisesi ajoneuvon jo ennen matkaa helppokäyttöisillä nettisivuillamme ja ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua.

Autonvuokraus on kätevä tapa tutustua Ecuadorin Guayaquiliin

Guayaquil, viralliselta nimeltään Santiago de Guayaquil, sijaitsee Quayas-joen ääressä ja on Ecuadorin suurin kaupunki sekä samalla yksi maan tärkeimmistä satamakaupungeista. Sen nähtävyyksiin kuuluvat muun muassa arkkitehtuuriltaan ja luonnon elementeiltään näyttävä Parque Histórico sekä rantakatu Malecon 2000, jonka upeiden maisemien ääressä voit tehdä ostoksia, ja joka kuljettaa sinut Guayaquilin vanhaan kaupunkiin Las Penasiin. Sinun kannattaa ehdottomasti täällä ollessasi tutustua kauniiseen Ecuadoriin laajemminkin, joten miksetpä ottaisi Sixtin Autovuokraamosta vuokra-autoa allesi ja lähtisi ajelemaan Guayaqilistä pitkin Ecuadorin rannikkoa ja tutustuisi paikalliseen elämäntapaan sen viehättävissä pikku kylissä ja kaupungeissa, tai suuntaisi auton nokkaa vaikkapa paikallisiin kaakaofarmeihin tai Churuten ekologiseen reservaattiin ihailemaan luontoa ja eläimiä?

Noin 80 kilometrin päässä Guayaquilista sijaitsee Isla Punan paratiisimainen saari, jossa pääset bongailemaan lintuja ja delfiinejä ja nauttimaan auringosta kilometrien mittaisilla hiekkarannoilla. Rantaleijonia ja surffauksen harrastajia voi kiinnostaa tutustua myös parin tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Montanitan upea hippiranta tai Salinasin korkealuokkaiset rantakohteet. Autonvuokraus vapauttaa sinut muiden aikatauluista kuin omastasi, ja pääset nauttimaan lomastasi Guyaquilissa täysin siemauksin!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service