Autonvuokraus
Guayaquil Lentoasema
Piilota
Ecuador // Guayaquil // Guayaquil Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Guayaquilin lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av. de Las Américas
  090513 Guayaquil EC +593-42169035
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GYE
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo José Joaquín de Olmedon kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo José Joaquín de Olmedon kansainvälinen lentoasema toivottaa sinut tervetulleeksi Guayaquilin satamakaupunkiin. Aloita matka onnistuneesti ottamalla laadukas vuokra-auto allesi. Autokalustossamme on ainoastaan uusia, turvallisia ajoneuvoja tunnetuilta merkeiltä. Lisäksi tarjoamme lukuisia erilaisia lisäpalveluja, joilla voit tehdä matkasta vielä mieluisamman. Isompi matkaseurue matkatavaroineen matkustaa mukavasti minibussissa. Lisää toinen kuljettaja, niin matka taittuu jouhevammin. Vankka maasturi on oiva valinta pitkille matkoille ja vuoristoihin. Kaupunkiajeluun sen sijaan sopii erinomaisesti kompakti henkilöauto, jolla voit lähteä myös spontaanille päiväretkelle. Wi-Fi-yhteyden avulla voit etsiä suosituimmat nähtävyydet ja parhaat ruokapaikat ja löydät helpommin perille. Huomioithan, että voimme luvata vain valitsemasi autokategorian, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Lisää tietoa autonvuokrauksesta José Joaquín de Olmedon kansainvälisellä lentoasemalla saat verkkosivuiltamme. Voit tehdä samalla varauksen muutamalla klikkauksella tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Sixtillä autonvuokraus on sujuvaa ja edullista!

Vuokra-auto José Joaquín de Olmedon kansainväliseltä lentoasemalta

Sixtin autonvuokrauspiste José Joaquín de Olmedon kansainvälisellä lentoasemalla sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, kansainvälisten lentojen tuloaulassa. Löydät meidät infopisteen vierestä. Tarjoamme joustavat aukioloajat sekä mahdollisuuden palauttaa vuokra-auto mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Tämä toiselta nimeltään Guayaquilin lentoasema (GYE) sijaitsee Guayaquilin kaupungin pohjoispuolella, vain viiden kilometrin päässä. Täältä on hyvät kulkuyhteydet keskustaan, rannikolle ja luonnonpuistoihin. Vuokra-autolla näet enemmän!

Tutustu Guayaquiliin ja sen ympäristöön vuokra-autolla

Guayaquil on Ecuadorin suurin ja väkirikkain kaupunki, joka sijaitsee maan eteläosassa. Vuokraamalla auton pääset nauttimaan kaupungin kulttuurista ja historiasta, Tyynenmeren rannikon ihanista kylistä ja rannoista sekä ympäröivästä luonnosta. Parque Historicon alueella voit tutustua paremmin kolonialismin aikaisiin tapahtumiin ja rakennuksiin. La Peñasin kaupunginosassa voit ihastella värikkäitä taloja. Kun olet kiertänyt keskustan nähtävyydet ja kaipaat luonnon helmaan, suuntaa vuokra-autolla läheisiin luonnonpuistoihin. Parque Lagon luonnonsuojelualueella on tekojärvi ja erinomaiset ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Cerro Blancon metsäalue on vain 20 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Vaella luonnon helmassa eksoottisiin lintuihin ja paikallisiin eläinlajeihin tutustuen. Vuokra-autolla oelt vapaa lähtemään pidemmällekin päiväretkelle. Vieraile Salinasin ihastuttavassa rantakaupungissa ja virkistäydy Tyynenmeren aalloissa. Matka kestää noin kaksi tuntia Guayaquilista. Suunnittele matka omien tarpeidesi mukaan ja vuokraa auto Sixtiltä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Guayaquil Lentoasema GYE Av. de Las Américas 090513 Guayaquil -2.147428, -79.884091 +593-42169035

Sixt-toimipiste Guayaquil Lentoasema GYE

Av. de Las Américas
090513 Guayaquil
 
Puhelinnro +593-42169035

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service