Autonvuokraus
Quito Financial District
Piilota
Ecuador // Quito // Quito Financial District
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Quiton finanssialueen: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Av Rep. de El Salvador N35-126
  170505 Quito EC +593-23333206
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: UIOC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 17:30
 
 

Kiehtova Quito ulottuvillasi Sixt Quiton finanssialueen avulla

Sixt Autovuokraamo Quiton finanssialueella mahdollistaa sinulle itsenäisen keinon matkustaa Ecuadorin pääkaupungissa Quitossa sekä sen lähettyvillä. Autonvuokraus Quiton finanssialueelta on vaivaton alkupiste matkallesi, sillä keskeisen sijaintimme ansiosta meidät on helppo löytää. Kätevänä maamerkkinä toimivat toimipisteemme lähettyvillä sijaitsevat, korkealle kohoavat Quiton kaksoistornit, jotka on helppo tunnistaa modernin ulkonäkönsä ansiosta. Myös kansainvälisen Inaquiton alueen laadukkaat hotellit ja muut palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä Sixt Quiton finanssialueen toimipisteestä. Vuokra-auto Quiton finanssialueen toimipisteeltämme on mainio tapa matkustaa liiketapaamisiin sekä koko Pichinchan maakunnan mielenkiintoisimpien nähtävyyksien äärelle. Julkinen liikenne Ecuadorissa on vähäistä ja suhteellisen hidasta, joten vuokra-auton avulla pääset haluamiisi kohteisiin Quitossa luotettavasti ja ajallaan. Laadukkaan autokalustomme ansiosta myös matkat liikeneuvotteluihin ja tärkeisiin kokouksiin sujuvat tyylillä. Taloudellisen henkilöauton turvin voit puikkelehtia Quiton vilkkailla kaduilla kätevästi, kun taas kaupungin ulkopuolelle suuntautuviin ajoihin suosittelemme jämerää 4x4-maasturia, jonka kyydissä kilometrit taittuvat tasaisesti ja jalkatilasta tinkimättä. Matkustatko Ecuadorissa kollegoiden kanssa tai kaveriporukan kesken? Sixtin valikoimasta löydät myös avarat minibussit, joiden ansiosta koko ryhmänne mahtuu matkustamaan yhdellä ja samalla kulkuneuvolla.

Lisäpalvelut viimeistelevät autonvuokrauksen Quitossa

Sixtin ilmastoiduissa vuokra-autoissa matkustaminen tuo viihtyisyyttä matkailuun ympäri vuoden. Mikäli haluat antaa vuokrauskokemuksellesi viimeisen silauksen, voit lisätä autonvuokraukseesi mukaan näppäriä lisätarvikkeita, joiden ansiosta ajaminen on entistäkin nautinnollisempaa. Matkan aikana kohdatut sattumat eivät aina ole ennustettavissa, ja ikävien yllätysten varalta tarjoamme käyttöösi ekstraturvaa varaushintaan sisältyvien vakuutusten lisäksi. Haluatko nauttia Ecuadorin upeista maisemista vailla huolta ajetuista kilometreistä? Valitsemalla vuokra-autoosi vapaat kilometrit vältyt ylimääräiseltä ajokilometrien tarkkailulta ja voit antautua matkustamisen riemuun. Halutessasi voit lisätä autonvuokraukseesi Quiton finanssialueelta myös esimerkiksi navigaattorilaitteen tai näppärän WiFi-hotspotin. Pyydämme ottamaan huomioon, että vuokra-auton varaus tehdään autokategoriaa kohden, ja lopullinen vuokra-auton malli tai merkki ei välttämättä ole yhdenmukainen varausvaiheessa esitetyn esimerkkiajoneuvon kanssa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 17:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Quito Financial District UIOC01 Av Rep. de El Salvador N35-126 170505 Quito -0.180690, -78.479982 +593-23333206

Sixt-toimipiste Quito Financial District UIOC01

Av Rep. de El Salvador N35-126
170505 Quito
 
Puhelinnro +593-23333206

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service