Autonvuokraus
Quito Lentoasema
Piilota
Ecuador // Quito // Quito Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Quiton lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Tababela S/N - Via Yaruqui
  170907 Quito EC +593-22818410
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: UIO
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Mariscal Sucren kansainvälinen lentoasemalla

Miltä kuulostaisi aloittaa matka ilman turhaa odottelua ja huolehtimista? Autonvuokraus Sixtiltä Mariscal Sucren kansainväliseltä lentoasemalla auttaa sinua löytämään sopivan ratkaisun. Me tarjoamme hyvin varusteltuja vuokra-autoja kaikkiin eri tarpeisiin. Maasturilla ajat niin vuoristoteillä kuin kaupungissa mukavasti ja varmasti. Kompakti henkilöauto on edullinen ja näppärä menopeli. Tila-autossa matkustaa suurempikin seurue matkatavaroineen. Verkkosivuilla voit tehdä helposti varauksen ja samalla lisätä ajomukavuutta ja turvallisuutta erilaisilla lisäpalveluillamme. Navigaattori ja Wi-Fi-yhteys lisäävät viihtyisyyttä ja helpottavat suunnistamista suurkaupungissa. Suo itsellesi mielenrauha hankkimalla lisäturva lasi- tai rengasrikon tai kolarin varalle. Kun valitset maksun noudettaessa, voit maksutta tehdä muutoksia tai peruuttaa varauksen, jos suunnitelmasi muuttuvat. Me Sixtillä haluamme, että autonvuokraus Sixt Mariscal Sucren kansainväliseltä lentoasemalta on sinulle mahdollisimman nopeaa ja vaivatonta.

Joustavaa autonvuokrausta Mariscal Sucren kansainvälisellä lentoasemalla

Ecuadorin pääkaupunkia palvelee Mariscal Sucren kansainvälinen lentoasema, joka on maan vilkkain lentokenttä. Tästä johtuen siitä käytetään myös nimeä Quiton lentokenttä, tai lyhyesti UIO. Lentoasema sijaitsee Tababelan kaupungissa, noin 18 kilometriä itään Quitosta. Matka kestää 45-60 minuuttia liikenteestä ja kulkuvälineestä riippuen. Edullisin vaihtoehto on paikallinen linja-auto ja nopein taksi. Vuokraamalla auton säästät sekä aikaa että rahaa ja saat nauttia huolettomasta matkasta. Huolimatta siitä, miten saavut Mariscal Sucren kansainväliselle lentoasemalle, Sixt Autovuokraamo on helppo löytää. Palvelupisteemme sijaitsee terminaalirakennuksen ensimmäisessä kerroksessa kotimaan lentojen tuloaulan vieressä.

Valmiina seikkailuun Quitossa Sixtin vuokra-autolla

Ecuadorin pääkaupunki Quito sijaitsee maan pohjoisosassa liki 3 kilometrin korkeudessa merenpinnasta. Sen kaunis keskusta on säilynyt kolonialismin ajoilta, ja ympäristön vuoristomaisemat tarjoavat erinomaiset lähtökohdat vaeltamiselle. Kun vuokraat auton, voit nauttia sekä upean Quiton nähtävyyksistä ja tunnelmasta että luonnon antimista. Tutustu keskustan 1500- ja 1600-luvun museoihin ja kirkkoihin ja aja sitten kaupungin rajojen ulkopuolelle vuoristoon. Ciudad Mitad del Mundo on muistomerkki ja puisto, joka sijaitsee päiväntasaajalla. Matkaa keskustasta on autolla hieman alle tunti. Ihaile huikeita maisemia esimerkiksi sammuneen Pasochoa-tulivuoren huipulta, jonne on noin 1,5 tunnin ajomatka. Pichincha-vuoren juurelle ajat noin puolessa tunnissa. Valmistaudu unohtumattomaan matkaan ja varaa vuokra-auto Mariscal Sucren kansainväliseltä lentoasemalta jo tänään!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 24:00
Juhlapyhä07:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Quito Lentoasema UIO Tababela S/N - Via Yaruqui 170907 Quito -0.124681, -78.360707 +593-22818410

Sixt-toimipiste Quito Lentoasema UIO

Tababela S/N - Via Yaruqui
170907 Quito
 
Puhelinnro +593-22818410

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service