Auton vuokraus maassa Färsaaret

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Färsaaret

Suosituin kohteessa Färsaaret

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Vágar Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Färsaaret

Sixtin autonvuokraus Färsaarilla

Sixtin autonvuokraus Färsaarilla

Autonvuokraus Färsaarilla onnistuu kätevästi Sixtin kautta. Meidän toimipisteemme voi löytää Sörvagurista, Vagarin lentoasemalta. Voit siis ottaa vuokra-auton heti saarille saapuessasi. Näin pääset jatkamaan matkaasi välittömästi ilman viivytyksiä. Voit vuokrata henkilöautoja ja farmareita oman tarpeesi mukaan. Lisää vuokraasi sellaisia lisävarusteita ja -palveluita, kuten GPS-navigaattori, lastenistuin, rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutus ja ylimääräinen kuljettaja. Koska autojen määrä on rajoitettu, varaa vuokra-auto Färsaarilta hyvissä ajoin etukäteen. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme valitettavasti voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Ajaminen sujuu kuin Suomessakin

Ajaminen sujuu kuin Suomessakin

Färsaaret kuuluvat Tanskalle, joten liikennesäännöt siellä ovat aivan kuin Tanskassakin. Suomalaisilla ei siis ole mitään ongelmia liikenteen kanssa, vaan kaikki on tuttua. Muista kuitenkin nämä liikennesäännöt:
- Ylinopeudesta sakotetaan - aja siis vain sallittua nopeutta
- Älä käytä kännykkää ajaessasi ja muista aina turvavyö
- Ole tarkkana ajaessasi, sillä sää voi vaihdella hyvinkin nopeasti

Färsaarten tieverkosto on hyvässä kunnossa, eikä kaupunkien ulkopuolella ajaminenkaan tuota vaikeuksia. Pääasiassa saarella on kaksi kaistaa ja tiet ovat alfalttia. Saarella on 18 normaalia tunnelia sekä kaksi meren alla kulkevaa tunnelia. Tunneleita ei yleensä valaista, joten muista pitää ajovalot päällä päivälläkin.
Autonvuokraus Färsaarilla - aja saari läpikotaisin

Autonvuokraus Färsaarilla - aja saari läpikotaisin

Sixtin autovuokraamo Färsaarten suurimmalla lentoasemalla on palvellut turisteja on muutaman vuoden ajan. Saaret ovatkin monen matkailijan unelma, joka on kuitenkin toistaiseksi säästynyt suurilta turistimääriltä. Syynä tähän lienee saarten syrjäinen sijainti, josta johtuu myös se, että saarelle on ehkä hieman hankala matkustaa. Sitä voi kuitenkin suositella kaikille, jotka haluavat päästä näkemään henkeäsalpaavan upeita maisemia sekä kokemaan unohtumattomia elämyksiä. Färsaarilla voit nähdä esimerkiksi harvinaisia lintulajeja tai kiipeillä kallioilla. Mikään rantalomakohde se ei ole, mutta sellaista sinne matkustava ei odotakaan. Färsaarten pääkaupunki on nimeltään Torshavn. Muita suosittuja kaupunkeja ovat Klaksvik ja Gjogv. Vestmannan lintukalliot ovat monen saarille matkaavan listalla. Shoppailusta kiinnostuneellekin Färsaarilla on tarjottavaa. Osta tuliaiseksi paikallisia tuotteita, kuten lampaanvillasta tehtyjä vaatteita sekä postimerkkejä, joita pidetään jopa maailman laadukkaimpina postimerkkeinä. Torshavnissa on muutama yökerho yöelämästä kiinnostuneille. Paikalliset nuoret viettävät niissä iltaa, joten voit samalla kohdata paikallisia ja tehdä tuttavuuksia. Färsaaret sopivat aivan kaikille matkustajille, jotka nauttivat siitä, että ympärillä on paljon kaunista ja monimuotoista luontoa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Färsaaret

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Färsaaret?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Färsaaret sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Färsaaret.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Färsaaret?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 102 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Färsaaret

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Färsaaret?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Färsaaret?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Färsaaret

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Färsaaret

Näytä lisää