Autonvuokraus
Le Gosier
Piilota
Guadeloupe // Le Gosier
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Le Gosier

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Le Gosierissä on edullista ja turvallista. Valitse matkallesi sopivin vuokra-auto monipuolisesta autokalustostamme. Laajasta autovalikoimastamme löytyvät henkilöautot, farmarit, avo- ja urheiluautot, pakettiautot sekä maasturit. Tarjoamamme lisäpalvelut ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa, minkä lisäksi tarjoamme vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutuksen.

 
 • Guadeloupe Pointe-à-Pitre AP

  Sixt Autonvuokraus
  Morne Mamiel
  97139 Les Abymes

  ma. - la.07:30 - 21:30
  su.13:30 - 21:30
  Juhlapyhä13:30 - 21:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Guadeloupe Jarry Centre

  Sixt Autonvuokraus
  470 Rue Henri Becquerel
  97122 Baie-Mahault

  ma. - pe.07:30 - 18:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Luotettavaa autonvuokrausta Le Gosieressä

Le Gosieriä lähimmät Sixt Autovuokraamot löydät joko Guadeloupe Pointe-à-Pitren lenkokentältä tai Jarryn kaupungista, vain vartin ajomatkan päästä. Vuokraus onnistuu kätevästi myös Guadeloupe St. Francoisin lentokentältä, jonne ajaa reilussa puolessa tunnissa. Varaa vuokra-auto helposti jo ennen matkan alkua verkkosivuiltamme tai puhelimitse. Valitse haluamasi autokategoria, jonka Sixt voi taata, mutta huomioithan, ettei etukäteen voida luvata tiettyä automallia. Varaa vielä tarvitsemasi lisäpalvelut laajasta valikoimastamme, kuten esimerkiksi GPS-navigaattorit, lasten turvaistuimet sekä haluamasi lisävakuutukset, kuten rengas- ja tuulilasiturva tai kolariturva. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton sekä lisäpalvelut.

Le Gosier tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Guadeloupen saaristo sijaitsee Karibianmerellä ja on hallinnollisesti Ranskan merentakainen departementti ja hallintoalue. Le Gosier sijaitsee Grande-Terren saaren eteläosassa Karibianmeren rannalla ja sen trooppinen ilmasto tarjoaa näin ollen upeat mahdollisuudet vesiurheiluun sekä auringonpalvontaan. Trooppinen saari on täynnä toinen toistaan upeampia hiekkarantoja, jotka luovat täydelliset puitteet esimerkiksi surffaamiselle, sukeltamiselle tai erilaisille veneretkille. Kaksoissaaren toisella puolella, Basse-Terren saarella, sijaitsee upea Guadeloupen luonnonpuisto luonnossa liikkumisesta nauttiville. Ota siis allesi Sixt vuokra-auto ja lähde tutustumaan saaren upeisiin maisemiin!

Mikäli kaipaat vaihtelua rantaelämälle, Le Gosieressä kannattaa ehdottomasti tutustua Aquarium de la Guadeloupeen, jonne pääset helposti Sixt vuokra-autolla. Tai lähde päiväretkelle saaren itäisimpään kärkeen tutustumaan Pointe de Chaisen upeisiin maisemiin, tai Pointe-á-Pitreen, saaren suurimpaan kaupunkiin, jonne ajaa Le Gosierestä noin vartissa. Vehreällä ja trooppisella saarella riittää tehtävää ja nähtävää, ja lyhyiden välimatkojen ansiosta saarella kulkee kätevimmin vuokra-autolla. Aloita upeaan Gueadeloupeen ja Le Gosieren kaupunkiin tutustuminen vaikka heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt vuokra-autolla saat matkastasi kaiken irti ja voit tutustua saareen juuri haluamaasi tahtiin.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service