Auton vuokraus alueella Tamuning

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Tamuning

Sixt Autovuokraamo Tamuning, ja saat saarimatkaltasi enemmän

Sixt Autovuokraamo Tamuning, ja saat saarimatkaltasi enemmän

Pieni, ja täynnä koettavaa, on Tyynenmeren Guamin saari, ja sitä on mukava kierrellä kun alla on vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Tamuningista. Uudet ja laadukkaat ajoneuvot siivittävät loma- ja työmatkat vapauden ja nautiskelun tielle. Lähimmältä Sixt toimipisteeltä, Antonio B. Won Patin lentoasemalta, voit vuokrata tilavat farmarit perhelomalle, taloudelliset sedanit saaren kiertelyyn ja avoautot näyttävämpään ajeluun, vaikkapa häämatkalle. Tee varaus näppärästi jo kotona internetissä, ja saarelle saavuttuasi saat vuokra-auton heti käyttöösi.Autonvuokraus Tamuningissa tarjoaa uusia, perusvarustukseltaan kattavia ajoneuvoja, joita voit halutessasi varustaa vielä hyödyllisillä lisäpalveluilla. Valitse mm. älykäs GPS-navigaattori, joka neuvoo saarella ensimmäistä kertaa vierailevia. Lasten turvaistuimilla turvaat perheen pienimmäisten matkanteon, lisäturvapalveluilla taas saat mielenrauhan yllättävien tilanteiden varalle, ja lisäkuljettajapalvelulla jaat ajonautinnon useammalle kuljettajalle. Lisätietoa lisäpalveluista ja mm. tarjouksistamme antaa asiakaspalvelumme, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä. Otathan ystävällisesti huomioon, että Sixt takaa autokategorian, ei yksittäistä ajoneuvomerkkiä.
Pieni saari, paljon koettavaa

Pieni saari, paljon koettavaa

Pikkuruinen Guamin saari sijaitsee Tyynellämerellä, ja sen kaupunki Tamuning tarjoaa kävijälleen upeita rantoja, merellisiä ravintoloita ja shoppailua. Pienestä koostaan huolimatta saarella on paljon nähtävää ja koettavaa - juuri niin paljon kuin sinä haluat. Vuokra-auto Tamuningista on loistava tapa tutustua saareen, omien aikataulujen ja reittivalintojen puitteissa. Pakkaa tilavaan farmariin perheesi, rantavarusteet, eväät ja vaihtovaatteet, ja suuntaa yhdelle monista upean valkoisista hiekkarannoista. Tamuningissa suosituimpia rantoja on FaiFain ranta, vain kuuden kilometrin päässä keskustasta, ja pidemmälle retkelle lähdettäessä kannattaa vierailla perherantojen helmessä, Pitin rannalla, noin 20 kilometrin päässä Tamuningista.Historiasta kiinnostuneet suuntaavat vuokra-auton nokan saaren etelää kohti, Fort Nuestra Senora de la Soledadia katsomaan. Historian lisäksi täällä pääset ihastelemaan upeita maisemia ja ajomatkaa kohteeseen on vain 37 kilometriä. Shoppailun ystäville on saarella tarjota ostoskeskuksia, kuten Hagatnassa sijaitseva ostoskeskus Agaña ja Guam Premium -outlet-myymälä. Ostosreissut sujuvat kevyesti, kun alla on vuokra-auto Tamuningista. Pakkaa ostokset ajoneuvon kyytiin ja kurvaa seuraavaan ostoskeskukseen. Autonvuokraus Tamuningin yritysasiakaspalvelu auttaa yrityksenne autonvuokrausasioissa, ja tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja laadukkaat ajoneuvot.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Tamuning
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Tamuning?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tamuning sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Tamuning.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Tamuning?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Tamuning. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 99 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Tamuning
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Tamuning?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Tamuning?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Tamuning?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Tamuning

Näytä lisää