Autonvuokraus
Cork
Piilota
Irlanti // Cork
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Cork

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Corkissa! Paikallisen toimipisteemme valikoima kattaa henkilöautot, farmarit, maasturit, avoautot ja urheiluautot. Olemme apunasi kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

 
 • Cork Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Kinsale Road
  . Cork

  ma. - su.07:00 - 24:00
  Juhlapyhä07:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixt Autovuokraamo palvelee Corkin toimipisteessä joustavasti

Autonvuokraus Corkissa sujuu mutkattomasti vierailemalla paikallisessa autovuokraamossamme. Asiantuntevan palvelumme ja kattavan valikoimamme ansiosta löydät taatusti tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Autokalustomme sisältää paljon halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia, vaan voimme tarjota vuokra-auton haluamasi kategorian mukaan. Ajoneuvomme sisältävät myös kattavat perusvarusteet, esimerkiksi ilmastoinnin ja vakuutuksen, ja halutessasi saatavilla on myös laaja kirjo lisävarusteita, kuten lastenistuin, navigaattori tai vakionopeudensäädin. Voit tarkastella valikoimaamme ja tarjouksiamme tarkemmin vierailemalla verkkosivustollamme, ja asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä.

Koe upeita nähtävyyksiä vuokra-autolla Corkissa

Vierailu autovuokraamossamme Corkissa tarjoaa sulavan alun ajoneuvon vuokraamiselle. Irlannin kaunis ja vehreä luonto ja maisemat tarjoavat hulppeat puitteet autoilulle, ja Corkin alue on tunnettu idyllisyydestään ja perinteikkyydestään. Autonvuokraus Corkissa mahdollistaa vapaan ja aikatauluttoman matkan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Alue suorastaan pursuaa historiallista arkkitehtuuria, kaunista maaseutua, viehättäviä ravintoloita ja ystävällisiä majapaikkoja. Irlanti on tunnettu jylhästä ja vihreästä rannikostaan, ja ajelu sitä pitkin on varmasti unohtumaton elämys. Mikäli kuitenkin kaipaat reissuusi enemmän suunniteltuja päämääriä, on esimerkiksi Blarneyn linna ja puutarha suosittu nähtävyys alueella. Myöskin Fotan kaunis luonnonpuisto ja Pyhän Finn Barren katedraali ovat näkemisen arvoisia kohteita, ja matkailijoiden suosimia vetonauloja. Matkan varrella voit myös pysähtyä lounaalle tai illalliselle johonkin alueen lukemattomista ja perinteikkään irlantilaisista pubeista, ja kokea palan paikallisten arkea, ja antaa saaren tunnelman viedä mukanaan. Ottamalla allesi vuokra-auton voit tutustua alueeseen ja sen tarjontaan aikatauluttomasti ja spontaanisti, saaden reissustasi esiin täysin uusia puolia. Lisää siis matkasuunnitelmaasi autonvuokraus, ja anna tämän vihreän saaren perinteikkään kaupungin hurmata sinut ja antaa matkallesi täysin uudenlainen tunnelma!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service