Auton vuokraus alueella Cork

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Cork

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Cork Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Cork

Sixt Autovuokraamo palvelee Corkin toimipisteessä joustavasti

Sixt Autovuokraamo palvelee Corkin toimipisteessä joustavasti

Lämpimästi tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Corkissa! Paikallisen toimipisteemme valikoima kattaa henkilöautot, farmarit, maasturit, avoautot ja urheiluautot. Olemme apunasi kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä tarpeissasi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Autonvuokraus Corkissa sujuu mutkattomasti vierailemalla paikallisessa autovuokraamossamme. Asiantuntevan palvelumme ja kattavan valikoimamme ansiosta löydät taatusti tarpeitasi vastaavan vuokra-auton. Autokalustomme sisältää paljon halutuimpien merkkien uusimpia malleja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia, vaan voimme tarjota vuokra-auton haluamasi kategorian mukaan. Ajoneuvomme sisältävät myös kattavat perusvarusteet, esimerkiksi ilmastoinnin ja vakuutuksen, ja halutessasi saatavilla on myös laaja kirjo lisävarusteita, kuten lastenistuin, navigaattori tai vakionopeudensäädin. Voit tarkastella valikoimaamme ja tarjouksiamme tarkemmin vierailemalla verkkosivustollamme, ja asiakaspalvelumme palvelee sinua viikon jokaisena päivänä.
Koe upeita nähtävyyksiä vuokra-autolla Corkissa

Koe upeita nähtävyyksiä vuokra-autolla Corkissa

Vierailu autovuokraamossamme Corkissa tarjoaa sulavan alun ajoneuvon vuokraamiselle. Irlannin kaunis ja vehreä luonto ja maisemat tarjoavat hulppeat puitteet autoilulle, ja Corkin alue on tunnettu idyllisyydestään ja perinteikkyydestään. Autonvuokraus Corkissa mahdollistaa vapaan ja aikatauluttoman matkan kaupunkiin ja sen ympäristöön. Alue suorastaan pursuaa historiallista arkkitehtuuria, kaunista maaseutua, viehättäviä ravintoloita ja ystävällisiä majapaikkoja. Irlanti on tunnettu jylhästä ja vihreästä rannikostaan, ja ajelu sitä pitkin on varmasti unohtumaton elämys. Mikäli kuitenkin kaipaat reissuusi enemmän suunniteltuja päämääriä, on esimerkiksi Blarneyn linna ja puutarha suosittu nähtävyys alueella. Myöskin Fotan kaunis luonnonpuisto ja Pyhän Finn Barren katedraali ovat näkemisen arvoisia kohteita, ja matkailijoiden suosimia vetonauloja. Matkan varrella voit myös pysähtyä lounaalle tai illalliselle johonkin alueen lukemattomista ja perinteikkään irlantilaisista pubeista, ja kokea palan paikallisten arkea, ja antaa saaren tunnelman viedä mukanaan. Ottamalla allesi vuokra-auton voit tutustua alueeseen ja sen tarjontaan aikatauluttomasti ja spontaanisti, saaden reissustasi esiin täysin uusia puolia. Lisää siis matkasuunnitelmaasi autonvuokraus, ja anna tämän vihreän saaren perinteikkään kaupungin hurmata sinut ja antaa matkallesi täysin uudenlainen tunnelma!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Cork
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Cork?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Cork sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Cork.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Cork?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Cork. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,5
Perustuu 759 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,7)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Cork
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Cork?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Cork?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Cork?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Cork

Näytä lisää