Autonvuokraus
Shannon
Piilota
Irlanti // Shannon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Shannon

Koe Pohjois-Irlannin eksotiikka, maalaiskylät ja Dublinin kaupungin vilkkaus helposti hyödyntämällä laadukasta autonvuokrausta Sixtiltä Shannonissa. Shannonin lentoasemalla sijaitseva toimipisteemme tarjoaa ajoneuvoja niin työmatkalle, häämatkalle kuin myös perhelomallekin. Valitse laajasta valikoimastamme mm. tilava ja mukava minibussi isomman seurueen matkalle, Premium-luokan katumaasturi vaikkapa työmatkoille ja näpsäkän kokoinen ja taloudellinen sedan budjettimatkoille ystävien kanssa. Tutustu koko valikoimaamme helposti verkkosivuillamme tai lataamalla mobiilisovelluksen ja tee varauksesi jo tänään!

 
 • Shannon Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Shannon Airport
  V14 EE06 Shannon

  ma. - su.06:00 - 18:00
  Juhlapyhä06:00 - 18:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Avarra matkakokemustasi edullisen Sixt Autovuokraamo Shannonin hinnoin

Irlanti on ihanteellinen maa liikkua nähtävyydestä ja kokemuksesta toiseen omalla vuokra-autolla. Suuntasitpa sitten liikeneuvotteluihin tai upeille kallioille, voi GPS-navigaattorimme opastaa sinut perille. Matkamukavuutta ja turvallisuutta perheen pienemmille saat, kun valitset varaukseesi eri kokoisista lastenistuimistamme. Nämä ja monet muut hyödylliset lisäpalvelut ja -varusteet voit klikata varaukseesi vaivatta yhdellä kertaa. Samalla näet lopullisen varaussumman, johon emme lisää piilokuluja. Mikäli valitset vielä maksun noudettaessa, saat tehdä muutoksen tai peruutuksen varaukseesi maksutta. Sixt Autovuokraamo Shannonin ystävällinen ja osaava asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa Shannonin-autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa, joten älä aikaile ottaa meihin yhteyttä. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Valitse vuokra-auto Shannonista ja koet enemmän

Pieni Shannonin kaupunki sijaitsee aivan samannimisen lentoaseman kupeessa ja tarjoaa niin koko perheelle nähtävää ja koettavaa, kuin myös ystäväseurueillekin. Koko perheen monipuolinen Bunratty castle & folk park on erinomaiseksi perhekohteeksi kehuttu paikka, jossa voi kokea mm. perinteisen vanhan linnan entisöidyt rauniot, kotieläimiä ja leikkikentän. Puisto sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä keskustasta, jonka ajaa mukavasti lastentarvikkeineen päivineen Sixtin autonvuokrauspisteestä Shannonista vuokratulla tilavalla farmarilla. Vanhoista, komeista linnoistaan tunnettu maa on jokaisen vuokra-autoilijan unelma, eikä Shannon jätä jylhän kauniiden rakennusten bongareita kylmäksi. Quin luostari sijaitsee Shannonin kaupungista noin 17 kilometriä pohjoiseen, tarjoten yhtä aikaa komeita maisemia, erinomaista ruokaa ja vanhoja rakennelmia. Mikäli mielit pidemmälle ajomatkalle, valitse Sixt Autovuokraamo Shannonin laadukas ajoneuvo ja ajele vapaiden kilometrien ansiosta vaikka koko Irlannin ympäri.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service