Autonvuokraus
Jamaika
Piilota
Jamaika
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jamaika: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Jamaika

Sixtin autonvuokraus Jamaikalla vuokraa monenlaisia autoja turisteille. Meillä on kaksi toimipistettä Montego Baylla. Toinen niistä sijaitsee Montego Bay Sangsterin lentoasemalla ja toinen kaupungin keskustassa. Molemmilta toimipisteiltämme voi vuokrata joko tavallisen henkilöauton, farmarin tai maasturin. Lisää vuokrapakettiisi myös kaikki tarpeelliset tarvikkeet, kuten GPS-navigaattori ja lastenistuin. Sen lisäksi voit ottaa rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Jamaikalta etukäteen joko netissä tai puhelimitse. Kun olet liikkeellä hyvissä ajoin, voit varmistaa saavasi haluamasi tyyppisen auton. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Opettele ajamaan maassa maan tavalla

Autonvuokraus Jamaikalla ei ole helpoimmasta päästä, mutta siihenkin tottuu nopeasti. Muista vain säilyttää kärsivällisyys liikenteessä, sillä asiat eivät välttämättä aina mene niin kuin olisi suunnitellut. Varaa myös riittävästi aikaa paikasta toiseen siirtymiseen. Tieverkosto suurissa kaupungeissa ja muilla turistialueilla on yleensä kattava ja hyvässä kunnossa. Muualla maassa tiet saattavat olla hyvinkin huonossa kunnossa. Jos siis lähdet ajamaan kaupunkien ulkopuolelle, pidä katseesi tarkasti tiessä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua vuorokauden ympäri.

Karibian unelmasaari - koe Jamaikan kuumat rytmit

Jamaika on upea saarivaltio Karibialla. Ei ihmekään, että sitä kutsutaan Karibian helmeksi. Niin upea maa on kyseessä. Suuri vuorijono halkoo valtion kahteen osaan. Pohjoisesta voit löytää kosteat ja rehevät sademetsät, kun taas eteläpuoli on kuivempaa ja karumpaa maastoa. Autonvuokraus Jamaikalla mahdollistaa sen, että pääset näkemään nämä molemmat osat. Kun etsit autoa jo heti lomasi alkuun, Sixtin autovuokraamo Jamaikan Montego Bayn lentoasemalla palvelee sinua. Jamaikalla on useita kiinnostavia luonnonsuojelualueita, jotka turistit haluavat nähdä. Tällaisia ovat esimerkiksi John Cow - ja Blue-vuoret. Vaikka ne ovat hyvin lähellä toisiaan, on niiden kasvillisuus aivan päinvastaista. Suosituin matkailukaupunki on Montego Bay. Sen lisäksi myös Negril tunnetaan turismistaan. Lomalaiset suuntaavat Jamaikalle kauniiden hiekkarantojen ja kristallinkirkkaan meren perässä. Se onkin siis oiva paikka viettää rantalomaa. Monet matkailijat sanovatkin, että saarivaltion palmujen reunustamat rannat ovat maailman parhaimmistoa. Saaren eteläosa kätkee sisäänsä loistavia retkikohteita. Esimerkiksi Treasure Beachille voi tehdä autoretkiä. Sieltä löytää helposti rauhallisen lahdenpoukaman, jossa voi nauttia auringosta vain oman seurueen kesken. Myöskin vuoristo on tutustumisen arvoinen kohde. Sinne voi tehdä omatoimisia retkiä vuokra-autolla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service