Auton vuokraus maassa Jamaika

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Jamaika

Tutustu kohdemaahan Jamaika

Autonvuokraus Jamaika

Autonvuokraus Jamaika

Sixtin autonvuokraus Jamaikalla vuokraa monenlaisia autoja turisteille. Meillä on kaksi toimipistettä Montego Baylla. Toinen niistä sijaitsee Montego Bay Sangsterin lentoasemalla ja toinen kaupungin keskustassa. Molemmilta toimipisteiltämme voi vuokrata joko tavallisen henkilöauton, farmarin tai maasturin. Lisää vuokrapakettiisi myös kaikki tarpeelliset tarvikkeet, kuten GPS-navigaattori ja lastenistuin. Sen lisäksi voit ottaa rajoittamattomat kilometrit, täysvakuutuksen tai ylimääräisen kuljettajan. Varaa vuokra-auto Jamaikalta etukäteen joko netissä tai puhelimitse. Kun olet liikkeellä hyvissä ajoin, voit varmistaa saavasi haluamasi tyyppisen auton. Huomioi kuitenkin, että emme valitettavasti pysty takaamaan mitään automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Opettele ajamaan maassa maan tavalla

Opettele ajamaan maassa maan tavalla

Autonvuokraus Jamaikalla ei ole helpoimmasta päästä, mutta siihenkin tottuu nopeasti. Muista vain säilyttää kärsivällisyys liikenteessä, sillä asiat eivät välttämättä aina mene niin kuin olisi suunnitellut. Varaa myös riittävästi aikaa paikasta toiseen siirtymiseen. Tieverkosto suurissa kaupungeissa ja muilla turistialueilla on yleensä kattava ja hyvässä kunnossa. Muualla maassa tiet saattavat olla hyvinkin huonossa kunnossa. Jos siis lähdet ajamaan kaupunkien ulkopuolelle, pidä katseesi tarkasti tiessä. Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua vuorokauden ympäri.
Karibian unelmasaari - koe Jamaikan kuumat rytmit

Karibian unelmasaari - koe Jamaikan kuumat rytmit

Jamaika on upea saarivaltio Karibialla. Ei ihmekään, että sitä kutsutaan Karibian helmeksi. Niin upea maa on kyseessä. Suuri vuorijono halkoo valtion kahteen osaan. Pohjoisesta voit löytää kosteat ja rehevät sademetsät, kun taas eteläpuoli on kuivempaa ja karumpaa maastoa. Autonvuokraus Jamaikalla mahdollistaa sen, että pääset näkemään nämä molemmat osat. Kun etsit autoa jo heti lomasi alkuun, Sixtin autovuokraamo Jamaikan Montego Bayn lentoasemalla palvelee sinua. Jamaikalla on useita kiinnostavia luonnonsuojelualueita, jotka turistit haluavat nähdä. Tällaisia ovat esimerkiksi John Cow - ja Blue-vuoret. Vaikka ne ovat hyvin lähellä toisiaan, on niiden kasvillisuus aivan päinvastaista. Suosituin matkailukaupunki on Montego Bay. Sen lisäksi myös Negril tunnetaan turismistaan. Lomalaiset suuntaavat Jamaikalle kauniiden hiekkarantojen ja kristallinkirkkaan meren perässä. Se onkin siis oiva paikka viettää rantalomaa. Monet matkailijat sanovatkin, että saarivaltion palmujen reunustamat rannat ovat maailman parhaimmistoa. Saaren eteläosa kätkee sisäänsä loistavia retkikohteita. Esimerkiksi Treasure Beachille voi tehdä autoretkiä. Sieltä löytää helposti rauhallisen lahdenpoukaman, jossa voi nauttia auringosta vain oman seurueen kesken. Myöskin vuoristo on tutustumisen arvoinen kohde. Sinne voi tehdä omatoimisia retkiä vuokra-autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Jamaika
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Jamaika?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Jamaika sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Jamaika.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Jamaika?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Jamaika

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Jamaika?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Jamaika?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Jamaika

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Jamaika

Näytä lisää