Autonvuokraus
Naha
Piilota
Japani // Naha
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Naha

Sixt Autovuokaamo Naha Japanissa toivottaa lomailijat ja työmatkalaiset lämpimästi tervetulleeksi tarjoamalla kattavan valikoiman laadukkaita merkkiautoja, jotka tekevät matkastasi sujuvan. Käänny puoleemme, kun haluat laadukkaan ja uuden vuokramenopelin sekä asiantuntevaa palvelua koko matkasi ajan. Vuokra-autovalikoimamme on laaja ja siihen tutustut helposti verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessamme. Kätevät henkilöautot ja farmarit kuljettavat taloudellisesti yksinmatkustavan sekä isommankin porukan Nahassa. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla saavut tyylikkäästi työtapaamisiin. Tilavilla maastureilla on turvallista seikkailla ympäri Nahaa, sillä ne selviävät haastavammistakin reittivalinnoista. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä!

 
 • Okinawa Naha Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  1-1174 Toyosaki
  901-0225 Tomigusuku

  ma. - su.09:00 - 19:00
  Juhlapyhä09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Okinawa Naha Miebashi Juna-As.

  Sixt Autonvuokraus
  2-17-10 Makishi
  900-0013 Naha

  ma. - su.08:00 - 19:00
  Juhlapyhä08:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

 • Okinawa Naha Chatan Fisharena

  Sixt Autonvuokraus
  40-2 Mihama, Chatan-cho
  904-0115 Naha

  ma. - su.08:00 - 18:00
  Juhlapyhä08:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit

Tee autonvuokrauksesta Nahassa omanlaisesi kattavilla lisäpalveluilla

Kaikki Sixtin vuokra-autot ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja perusteellisesti varusteltuja. Varaustasi voit aina halutessasi höystää laadukkailla lisäpalveluilla, jotka tekevät ajomukavuudestasi entistä paremman. Valitessasi autonvuokrauksen Nahassa, tarjoamme käytettäväksi vapaat ajokilometrit ja niitä onkin mukava käyttää hyödyksi, kun valitset GPS-navigaattorin auttamaan reittivalinnoissa ja joka vapauttaa sinut nauttimaan entistä enemmän ajomatkoista. Perusvuokrahintaan sisältyy myös lisäkuljettaja sekä kolariturva, joten voit jakaa ajokilometrejä ystävän kanssa turvallisin mielin. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt ei veloita koskaan piilokuluja, joten voit tehdä seuraavan ajoneuvosi varauksen huoletta jo vaikka tänään!

Nauti Nahasta omalla Sixtin vuokra-autolla

Naha on monipuolinen kaupunki Japanissa, josta saat enemmän irti, kun käytössäsi on oma vuokra-auto, jolla voit kierrellä ympäri Nahaa ja sen lähiympäristöä omien aikataulujen mukaisesti. Vierailemisen arvoinen kohde on Shurijon linnapuisto, josta löytyy näyttäviä paikallisen arkkitehtuurin mukaisia linnoja. Vuokra-autolla Nahasta pääset paikalle kaupungin keskustasta kätevästi 15 minuutissa. Nahasta löytyy myös herkullisia makuelämyksiä tarjoavia ravintoloita sekä paljon erilaisia tapahtumia, jotka kannattaa katsastaa. Mikäli haluat ostaa kotiin viemisiksi tuliaisia, kannattaa käydä pyörähtämässä laadukkaassa ja monipuolisessa T Galleria -kauppakeskuksessa, joka löytyy 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Nahasta löytyy myös lentokenttä ja sinne ajelet noin 7 minuutissa. Sixt tekee matkastasi monipuolisemman ja astetta nautinnollisemman!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service