Auton vuokraus alueella Naha

 

Palvelumme toimipisteessä Naha

Tee autonvuokrauksesta Nahassa omanlaisesi kattavilla lisäpalveluilla

Tee autonvuokrauksesta Nahassa omanlaisesi kattavilla lisäpalveluilla

Sixt Autovuokaamo Naha Japanissa toivottaa lomailijat ja työmatkalaiset lämpimästi tervetulleeksi tarjoamalla kattavan valikoiman laadukkaita merkkiautoja, jotka tekevät matkastasi sujuvan. Käänny puoleemme, kun haluat laadukkaan ja uuden vuokramenopelin sekä asiantuntevaa palvelua koko matkasi ajan. Vuokra-autovalikoimamme on laaja ja siihen tutustut helposti verkkosivuillamme ja mobiilisovelluksessamme. Kätevät henkilöautot ja farmarit kuljettavat taloudellisesti yksinmatkustavan sekä isommankin porukan Nahassa. Näyttävillä urheilu- ja avoautoilla saavut tyylikkäästi työtapaamisiin. Tilavilla maastureilla on turvallista seikkailla ympäri Nahaa, sillä ne selviävät haastavammistakin reittivalinnoista. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa mielellään viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä! Kaikki Sixtin vuokra-autot ovat uusia, keskimäärin 3 kuukautta vanhoja ja perusteellisesti varusteltuja. Varaustasi voit aina halutessasi höystää laadukkailla lisäpalveluilla, jotka tekevät ajomukavuudestasi entistä paremman. Valitessasi autonvuokrauksen Nahassa, tarjoamme käytettäväksi vapaat ajokilometrit ja niitä onkin mukava käyttää hyödyksi, kun valitset GPS-navigaattorin auttamaan reittivalinnoissa ja joka vapauttaa sinut nauttimaan entistä enemmän ajomatkoista. Perusvuokrahintaan sisältyy myös lisäkuljettaja sekä kolariturva, joten voit jakaa ajokilometrejä ystävän kanssa turvallisin mielin. Lasten kanssa matkustaessa kannattaa varaukseen lisätä lastenistuimet, jotta perheen pienimmät matkaavat turvallisesti. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta emme voi etukäteen luvata tiettyä merkkiä tai mallia. Sixt ei veloita koskaan piilokuluja, joten voit tehdä seuraavan ajoneuvosi varauksen huoletta jo vaikka tänään!
Nauti Nahasta omalla Sixtin vuokra-autolla

Nauti Nahasta omalla Sixtin vuokra-autolla

Naha on monipuolinen kaupunki Japanissa, josta saat enemmän irti, kun käytössäsi on oma vuokra-auto, jolla voit kierrellä ympäri Nahaa ja sen lähiympäristöä omien aikataulujen mukaisesti. Vierailemisen arvoinen kohde on Shurijon linnapuisto, josta löytyy näyttäviä paikallisen arkkitehtuurin mukaisia linnoja. Vuokra-autolla Nahasta pääset paikalle kaupungin keskustasta kätevästi 15 minuutissa. Nahasta löytyy myös herkullisia makuelämyksiä tarjoavia ravintoloita sekä paljon erilaisia tapahtumia, jotka kannattaa katsastaa. Mikäli haluat ostaa kotiin viemisiksi tuliaisia, kannattaa käydä pyörähtämässä laadukkaassa ja monipuolisessa T Galleria -kauppakeskuksessa, joka löytyy 10 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Nahasta löytyy myös lentokenttä ja sinne ajelet noin 7 minuutissa. Sixt tekee matkastasi monipuolisemman ja astetta nautinnollisemman!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Naha

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Naha.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Naha?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Naha. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Naha?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 18 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Naha

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Naha?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Naha?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?