Autonvuokraus
Tokyo Narita Intl Lentoasema
Piilota
Japani // Narita // Tokyo Narita Intl Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tokio Naritan lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1373-7 Komaino
  286-0121 Narita JP +81-476405885
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NRT
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Naritan kansainvälisellä lentoasemalla

Kun matkasi on tuonut sinut Tokioon, käynnistä se vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Naritan kansainvälisellä lentoasemalla. Valikoimamme vuokra-autot ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten matkustus niillä on turvallista ja miellyttävää. Hyvän vuokra-autovalinnan teet miettimällä matkasi tarkoitusta, kuinka paljon tilaa tarvitset ja mitkä ominaisuudet ovat sinulle vuokra-autossa tärkeitä. Kenties olet saapunut yksin työmatkalle Japaniin ja haluat kätevän kaupunkiauton viemään sinua paikasta toiseen, jolloin taloudellinen henkilöauto vastaa tähän tarpeeseen mainiosti. Kun seurueesi on isompi tai matkustat perheen kanssa, haluat enemmän tilaa ihmisille ja tavaroille, jolloin tilava farmari soveltuu hienosti vuokra-autoksi. Halutessasi sekä tilaa että tyyliä ja tehoa, on maasturi erinomainen valinta. Tutustu myös lisäpalveluihimme, kuten lisäkuskien mahdollisuuteen ja turvallisiin lastenistuimiin, ja lisää haluamasi varaukseen. Älä myöskään unohda GPS-navigaattoria, jos tiet ja reitit eivät ole sinulle tuttuja!

Autonvuokraus Naritan kansainvälisellä lentoasemalla

Naritan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Tokio Naritan lentoasema ja se käyttää kansainvälistä tunnusta NRT. Lentoasema on noin 60 kilometrin päässä Tokion keskustasta itään. Löydät meidät sekä terminaali 1:stä että terminaali 2:sta ensimmäisestä kerroksesta suuntaamalla ORIX Rent-a-car -palvelutiskille. Kätevimmin autonvuokraus onnistuu, kun olet sopinut siitä jo etukäteen ja tehnyt varauksen puhelimitse tai verkkosivuillamme, silloin sinun ei tarvitse kuin noutaa valitsemasi vuokra-auto meidän palvelupisteestämme. Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, mikäli epäröit mitä tahansa asiaa liittyen autonvuokraukseen Naritan kansainvälisellä lentoasemalla.

Näe enemmän Japania Sixtin vuokra-autolla

Heti astuttuasi vuokra-autosi rattiin Naritan kansainvälisellä lentoasemalla sinulle avautuu lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin elämyksiin. Jos olet ottanut golfvarusteesi mukaan, koska ne kulkevat kätevästi vuokra-autosi takakontissa, riittää golfkenttiä lentokentän läheisyydessä matkalla Tokioon useampia. Mikäli urheilun sijaan sydämesi sykkii japanilaiselle kulttuurille, suuntaa ajoneuvosi Naritasan Shinshojin temppeliin, seitsemän kilometrin päähän lentoasemalta, katsomaan uskomattoman hienoa yli 1000 vuotta vanhaa temppeliä, jonka takana on kaunis puisto. Kun jatkat hieman kauemmas, reilun 12 kilometrin päähän lentokentältä, löydät Bouso no mura -museoalueen, jossa vanhat japanilaiset rakennukset kertovat muinaisesta kulttuurista ja historiasta. Autonvuokraus siis todellakin kannattaa Naritan kansainvälisellä lentoasemalla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tokyo Narita Intl Lentoasema NRT 1373-7 Komaino 286-0121 Narita 35.774159, 140.360388 +81-476405885

Sixt-toimipiste Tokyo Narita Intl Lentoasema NRT

1373-7 Komaino
286-0121 Narita
 
Puhelinnro +81-476405885

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service