Auton vuokraus toimipisteestä Tokyo Narita Intl Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Tokyo Narita Intl Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

1373-7 Komaino, 286-0121 Narita, Japani
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Tokyo Narita Intl Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Naritan kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Naritan kansainvälisellä lentoasemalla

Kun matkasi on tuonut sinut Tokioon, käynnistä se vuokraamalla auto Sixt Autovuokraamosta Naritan kansainvälisellä lentoasemalla. Valikoimamme vuokra-autot ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten matkustus niillä on turvallista ja miellyttävää. Hyvän vuokra-autovalinnan teet miettimällä matkasi tarkoitusta, kuinka paljon tilaa tarvitset ja mitkä ominaisuudet ovat sinulle vuokra-autossa tärkeitä. Kenties olet saapunut yksin työmatkalle Japaniin ja haluat kätevän kaupunkiauton viemään sinua paikasta toiseen, jolloin taloudellinen henkilöauto vastaa tähän tarpeeseen mainiosti. Kun seurueesi on isompi tai matkustat perheen kanssa, haluat enemmän tilaa ihmisille ja tavaroille, jolloin tilava farmari soveltuu hienosti vuokra-autoksi. Halutessasi sekä tilaa että tyyliä ja tehoa, on maasturi erinomainen valinta. Tutustu myös lisäpalveluihimme, kuten lisäkuskien mahdollisuuteen ja turvallisiin lastenistuimiin, ja lisää haluamasi varaukseen. Älä myöskään unohda GPS-navigaattoria, jos tiet ja reitit eivät ole sinulle tuttuja!
Autonvuokraus Naritan kansainvälisellä lentoasemalla

Autonvuokraus Naritan kansainvälisellä lentoasemalla

Naritan kansainvälinen lentoasema tunnetaan myös nimellä Tokio Naritan lentoasema ja se käyttää kansainvälistä tunnusta NRT. Lentoasema on noin 60 kilometrin päässä Tokion keskustasta itään. Löydät meidät sekä terminaali 1:stä että terminaali 2:sta ensimmäisestä kerroksesta suuntaamalla ORIX Rent-a-car -palvelutiskille. Kätevimmin autonvuokraus onnistuu, kun olet sopinut siitä jo etukäteen ja tehnyt varauksen puhelimitse tai verkkosivuillamme, silloin sinun ei tarvitse kuin noutaa valitsemasi vuokra-auto meidän palvelupisteestämme. Ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, mikäli epäröit mitä tahansa asiaa liittyen autonvuokraukseen Naritan kansainvälisellä lentoasemalla.
Näe enemmän Japania Sixtin vuokra-autolla

Näe enemmän Japania Sixtin vuokra-autolla

Heti astuttuasi vuokra-autosi rattiin Naritan kansainvälisellä lentoasemalla sinulle avautuu lukuisia mahdollisuuksia erilaisiin elämyksiin. Jos olet ottanut golfvarusteesi mukaan, koska ne kulkevat kätevästi vuokra-autosi takakontissa, riittää golfkenttiä lentokentän läheisyydessä matkalla Tokioon useampia. Mikäli urheilun sijaan sydämesi sykkii japanilaiselle kulttuurille, suuntaa ajoneuvosi Naritasan Shinshojin temppeliin, seitsemän kilometrin päähän lentoasemalta, katsomaan uskomattoman hienoa yli 1000 vuotta vanhaa temppeliä, jonka takana on kaunis puisto. Kun jatkat hieman kauemmas, reilun 12 kilometrin päähän lentokentältä, löydät Bouso no mura -museoalueen, jossa vanhat japanilaiset rakennukset kertovat muinaisesta kulttuurista ja historiasta. Autonvuokraus siis todellakin kannattaa Naritan kansainvälisellä lentoasemalla!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tokyo Narita Intl Lentoasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tokyo Narita Intl Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tokyo Narita Intl Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tokyo Narita Intl Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Tokyo Narita Intl Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tokyo Narita Intl Lentoasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tokyo Narita Intl Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tokyo Narita Intl Lentoasema

    Näytä lisää