Autonvuokraus
Okinawa Onna
Piilota
Japani // Okinawa // Okinawa Onna
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Okinawa Onna: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 269-2 Azamaeganeku Onna-son
  904-0414 Kunigami-gun JP +81-989653900
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: OKAC04
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna sijaitsee Okinawan saarella Japanissa, Fuchakun alueella, lähellä tunnettua golfkenttää, PGM Golf Resort Okinawaa ja saaren läntistä rannikkoa. Jos saavut Okinawalle lautalla tai lentäen, pääset kulkemaan Onnan kylään paikallisbussilla. Tarkista voimassaolevat reitit ja aikataulut suoraan Okinawan julkisen liikenteen verkkosivuilta. Voit myös ottaa tarvittaessa taksin suoraan lentoasemalta tai lauttaterminaalista. Matkaa Nahan lentoasemalta tulee noin 45 kilometriä. Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onnasta auton vuokrattuasi sinun on helppo hypätä tien päälle ja lähteä esimerkiksi rantatietä kohti pohjoista. Voit myös siirtyä keskemmälle saarta ja ajella valtatietä E58 aina saaren eteläkärkeen saakka.

Okinawalla pärjäät ketterästi Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Vuokra-auto Okinawa Naha Onnan toimipisteestämme on helpointa varata suoraan verkosta, Sixtin verkkosivuilta, jossa näet reaaliaikaisen saatavuuden eri ajoneuvokategorioissa ja lisäpalveluissa. Toivomme sinun kuitenkin muistavan, että Sixt ei voi luvata sinulle mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, ainoastaan tietyn autokategorian auton. Vuokra-autovalikoimamme on kattava, joten löydät sieltä varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Erilaisia kokoluokkia on useita, aina pienestä henkilöautosta isompaan ja isompien seurueiden minibusseihin asti. Jos saatavilla olevat ajoneuvokategoriat eivät jostain syystä palvele tarkoitustasi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme tarkastaa, onko sinulle mieleinen ajoneuvokategoria saatavilla. Muista lisätä varaukseesi myös sopivat lisäpalvelut. Jos matkustat lasten kanssa, turvaistuimet on kätevä lisätä suoraan varaukseesi, niin sinun ei tarvitse kuljettaa istuimia mukanasi. Turvallisuudesta emme halua tinkiä ja siksi sinun on myös mahdollisuus lisätä varauksellesi eriasteisia vakuutuksia. Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onnan ammattitaitoinen henkilökunta haluaa varmistaa, että matkasi Okinawalla onnistuu, jotta matkantekosi tällä kauniilla saarella olisi mahdollisimman miellyttävää.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Okinawa Onna OKAC04 269-2 Azamaeganeku Onna-son 904-0414 Kunigami-gun 26.445140, 127.804750 +81-989653900

Sixt-toimipiste Okinawa Onna OKAC04

269-2 Azamaeganeku Onna-son
904-0414 Kunigami-gun
 
Puhelinnro +81-989653900

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service