Auton vuokraus toimipisteestä Okinawa Onna

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Okinawa Onna toimipaikkaan

Osoite

269-2 Azamaeganeku Onna-son, 904-0414 Kunigami-gun, Japani
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 17:00

Palvelumme toimipaikassa Okinawa Onna

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna toivottaa sinut tervetulleeksi

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna sijaitsee Okinawan saarella Japanissa, Fuchakun alueella, lähellä tunnettua golfkenttää, PGM Golf Resort Okinawaa ja saaren läntistä rannikkoa. Jos saavut Okinawalle lautalla tai lentäen, pääset kulkemaan Onnan kylään paikallisbussilla. Tarkista voimassaolevat reitit ja aikataulut suoraan Okinawan julkisen liikenteen verkkosivuilta. Voit myös ottaa tarvittaessa taksin suoraan lentoasemalta tai lauttaterminaalista. Matkaa Nahan lentoasemalta tulee noin 45 kilometriä. Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onnasta auton vuokrattuasi sinun on helppo hypätä tien päälle ja lähteä esimerkiksi rantatietä kohti pohjoista. Voit myös siirtyä keskemmälle saarta ja ajella valtatietä E58 aina saaren eteläkärkeen saakka.
Okinawalla pärjäät ketterästi Sixtin vuokra-autolla

Okinawalla pärjäät ketterästi Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onna palvelee sinua kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä. Vuokra-auto Okinawa Naha Onnan toimipisteestämme on helpointa varata suoraan verkosta, Sixtin verkkosivuilta, jossa näet reaaliaikaisen saatavuuden eri ajoneuvokategorioissa ja lisäpalveluissa. Toivomme sinun kuitenkin muistavan, että Sixt ei voi luvata sinulle mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, ainoastaan tietyn autokategorian auton. Vuokra-autovalikoimamme on kattava, joten löydät sieltä varmasti itsellesi sopivimman vaihtoehdon. Erilaisia kokoluokkia on useita, aina pienestä henkilöautosta isompaan ja isompien seurueiden minibusseihin asti. Jos saatavilla olevat ajoneuvokategoriat eivät jostain syystä palvele tarkoitustasi, ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme tarkastaa, onko sinulle mieleinen ajoneuvokategoria saatavilla. Muista lisätä varaukseesi myös sopivat lisäpalvelut. Jos matkustat lasten kanssa, turvaistuimet on kätevä lisätä suoraan varaukseesi, niin sinun ei tarvitse kuljettaa istuimia mukanasi. Turvallisuudesta emme halua tinkiä ja siksi sinun on myös mahdollisuus lisätä varauksellesi eriasteisia vakuutuksia. Sixt Autovuokraamo Okinawa Naha Onnan ammattitaitoinen henkilökunta haluaa varmistaa, että matkasi Okinawalla onnistuu, jotta matkantekosi tällä kauniilla saarella olisi mahdollisimman miellyttävää.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Okinawa Onna
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Okinawa Onna.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Okinawa Onna?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Okinawa Onna?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Okinawa Onna syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Okinawa Onna
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Okinawa Onna?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Okinawa Onna

Näytä lisää