Autonvuokraus
Osaka Grand Front Rakennus
Piilota
Japani // Osaka // Osaka Grand Front Rakennus
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Osaka/Grandin (eturakennuksen): Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 3-1 Ofuka-cho, Kita-ku
  530-0011 Osaka JP +81-663592460
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: OSAC01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
 
 

Osaka Grandin Eturakennuksen Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Osaka Grand Eturakennus sijaitsee Osakassa, Japanissa, aivan Osakan rautatieaseman naapurissa. Sinne on vaivatonta matkustaa julkista liikennettä hyödyntäen: voit valita linja-auton, junan tai vaikka metron. Kaikkien julkisten liikennevälineiden lähimmät asemat ja pysäkit ovat pienen kävelymatkan päässä. Sixt Autovuokraamo Osaka Grand Eturakennuksesta auton vuokrattuasi voit siirtyä ketterästi suoraan Osakan valtaväylille, jotka kulkevat aivan vuokraamomme vierestä, joten voit kierrellä Osakaa tai siirtyä tai lähteä vaikka tutustumaan Kioton kaupunkiin, jonne pääset suoraan valtatietä pitkin. Matkaa Kiotoon tulee Osakasta noin 56 kilometriä, joten se on helppo saavuttaa Sixtin vuokra-autoa apuna käyttäen. Ja jos oikein tahdot ajella ja käytössäsi on aikaa, voit ajaa vaikka Tokioon, jonne matkaa tulee noin 500 kilometriä.

Osakassa kulkeminen sujuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Osaka Grand Eturakennuksen Sixt Autovuokraamossa on todella vaivatonta: mene verkkosivuillemme, valitse itsellesi sopiva vuokrausajakohta ja haluamasi ajoneuvokategoria ja lukitse varaus. Ajoneuvovalikoimastamme löydät kattavasti erilaisten tunnettujen automerkkien uusimpia malleja. Valikoimassamme on muun muassa Toyotan, Nissanin ja Hondan tuoreimpia automalleja. Vuokra-autovalikoimaamme Osaka Grand Eturakennuksen toimipisteessämme sisältyvät autot ovat aina uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Haluamasi ajoneuvokategorian lisäksi voit lisätä varaukseesi myös valinnaisia lisäpalveluita. Osakan liikenne on melko vilkasta, joten voit parantaa sinun tai perheesi turvallisuutta valitsemalla erilaisia lisäturvia vakuutuksien muodossa suoraan varaukseesi. Jos matkustat pienten lasten kanssa, lisäpalveluistamme löytyvät turvaistuimet on kätevä lisätä suoraan autonvuokraukseen Sixt Osaka Grand Eturakennuksesta jo varausta tehdessäsi. Jos haluat lisää pitoa ja turvallisuuden tunnetta, voit valita osaan ajoneuvokategorioista myös neliveto-option, jolloin vuokra-autosi on varustettu nelivedolla. Ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista vuokra-autoista ja lisäpalveluista saat suoraan Sixtin verkkosivuilta. Voit keskittyä matkustamiseen ja antaa meidän huolehtia autonvuokraustarpeidesi toteuttamisesta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Osaka Grand Front Rakennus OSAC01 3-1 Ofuka-cho, Kita-ku 530-0011 Osaka 34.702917, 135.496328 +81-663592460

Sixt-toimipiste Osaka Grand Front Rakennus OSAC01

3-1 Ofuka-cho, Kita-ku
530-0011 Osaka
 
Puhelinnro +81-663592460

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service