Auton vuokraus toimipisteestä Osaka Grand Front Rakennus

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Osaka Grand Front Rakennus toimipaikkaan

Osoite

3-1 Ofuka-cho, Kita-ku Grandfront Osaka Kitakan B1F, 530-0011 Osaka, Japani
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Osaka Grand Front Rakennus

Osaka Grandin Eturakennuksen Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Osaka Grandin Eturakennuksen Sixt Autovuokraamo palveluksessasi

Sixt Autovuokraamo Osaka Grand Eturakennus sijaitsee Osakassa, Japanissa, aivan Osakan rautatieaseman naapurissa. Sinne on vaivatonta matkustaa julkista liikennettä hyödyntäen: voit valita linja-auton, junan tai vaikka metron. Kaikkien julkisten liikennevälineiden lähimmät asemat ja pysäkit ovat pienen kävelymatkan päässä. Sixt Autovuokraamo Osaka Grand Eturakennuksesta auton vuokrattuasi voit siirtyä ketterästi suoraan Osakan valtaväylille, jotka kulkevat aivan vuokraamomme vierestä, joten voit kierrellä Osakaa tai siirtyä tai lähteä vaikka tutustumaan Kioton kaupunkiin, jonne pääset suoraan valtatietä pitkin. Matkaa Kiotoon tulee Osakasta noin 56 kilometriä, joten se on helppo saavuttaa Sixtin vuokra-autoa apuna käyttäen. Ja jos oikein tahdot ajella ja käytössäsi on aikaa, voit ajaa vaikka Tokioon, jonne matkaa tulee noin 500 kilometriä.
Osakassa kulkeminen sujuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Osakassa kulkeminen sujuu kätevästi Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Osaka Grand Eturakennuksen Sixt Autovuokraamossa on todella vaivatonta: mene verkkosivuillemme, valitse itsellesi sopiva vuokrausajakohta ja haluamasi ajoneuvokategoria ja lukitse varaus. Ajoneuvovalikoimastamme löydät kattavasti erilaisten tunnettujen automerkkien uusimpia malleja. Valikoimassamme on muun muassa Toyotan, Nissanin ja Hondan tuoreimpia automalleja. Vuokra-autovalikoimaamme Osaka Grand Eturakennuksen toimipisteessämme sisältyvät autot ovat aina uudehkoja ja kattavasti varusteltuja. Haluamasi ajoneuvokategorian lisäksi voit lisätä varaukseesi myös valinnaisia lisäpalveluita. Osakan liikenne on melko vilkasta, joten voit parantaa sinun tai perheesi turvallisuutta valitsemalla erilaisia lisäturvia vakuutuksien muodossa suoraan varaukseesi. Jos matkustat pienten lasten kanssa, lisäpalveluistamme löytyvät turvaistuimet on kätevä lisätä suoraan autonvuokraukseen Sixt Osaka Grand Eturakennuksesta jo varausta tehdessäsi. Jos haluat lisää pitoa ja turvallisuuden tunnetta, voit valita osaan ajoneuvokategorioista myös neliveto-option, jolloin vuokra-autosi on varustettu nelivedolla. Ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista vuokra-autoista ja lisäpalveluista saat suoraan Sixtin verkkosivuilta. Voit keskittyä matkustamiseen ja antaa meidän huolehtia autonvuokraustarpeidesi toteuttamisesta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Osaka Grand Front Rakennus
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Osaka Grand Front Rakennus.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Osaka Grand Front Rakennus?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Osaka Grand Front Rakennus?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Osaka Grand Front Rakennus syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Osaka Grand Front Rakennus
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Osaka Grand Front Rakennus?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?