Autonvuokraus
Hokkaido Sapporo Rautatieasema
Piilota
Japani // Sapporo // Hokkaido Sapporo Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Hokkaido Sapporo Rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku
  060-0809 Sapporo JP +81-117260543
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: SPKX01
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 19:00
 
 

Tervetuloa Sixt Hokkaido Sapporo Rautatieasemalle

Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasema sijaitsee Japanissa, Hokkaidon saarella, Sapporon rautatieasemalla. Junalla saapuessasi löydät meidät helpoimmin suoraan asemalta, mutta pääset hakemaan Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasemalle varaamasi auton myös muilla julkisilla liikennevälineillä. Lähistöllä on kymmenkunta linja-autopysäkkiä, joilta kaikilta on lyhyt kävelymatka suoraan asemalle, riippuen siitä, mistä suunnasta ja millä linjalla matkaat. Jos saavut Sapporoon lentäen, Chitosen lentokentältä on suora junayhteys rautatieasemalle, joten kulkusi luoksemme on vaivatonta. Autonvuokraukseen Sixt Hokkaido Sapporo Rautatieasemalta löydät erilaisia pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita ja tila-autoja tunnetuilta valmistajilta, kuten Nissanilta, Hondalta, Toyotalta ja Daihatsulta. Jos matkustat pienemmässä porukalla ja kevyillä matkatavaroilla, pienempi auto riittänee reissullenne. Isommalle määrälle matkatavaroita tai ihmisiä voimme myös suositella keskikokoisia henkilöautojamme tai farmareitamme. Ryhmämatkalla tilantarve on suurempi ja matkatavaraakin on reilummin, mutta siihenkin meillä on tarjota vaihtoehto, sillä valikoimastamme löytyvät erilaiset tila-autot voivat olla ratkaisu tilantarpeeseenne.

Tutki Sapporoa, Hokkaidon helmeä, Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasemalta käy todella vaivattomasti. Varaa vuokra-autosi suoraan verkkosivuiltamme. Voit tutustua todella kattavaan vuokra-ajoneuvovalikoimaamme, valita sopivan päivämäärän ja ja tehdä varauksen. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Sixt ei voi vahvistaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian vuokra-auton. Kattavimman ja ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista kategorioista ja lisäpalveluista löydät suoraan verkkosivujemme kautta. Kaikki vuokra-automme ovat aina kattavasti varusteltuja, siistejä ja uudehkoja. Voit lisätä turvallisuuttasi lisäämällä varauksellesi eritasoisia vakuutuksia ja perheen pienimmät matkustavat turvallisesti saatavilla olevissa turvaistuimia, jotka voit valita varauksellesi jo varausta tehdessäsi. Lisäksi monessa kategoriassa on saatavana lisäpalveluna neliveto, joka auttaa sinua eteenpäin myös hankalammissa olosuhteissa. Sapporoa ja sen lähialueita on kätevä tutkia Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasemalta vuokraamallasi autolla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 19:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Hokkaido Sapporo Rautatieasema SPKX01 3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku 060-0809 Sapporo 43.069869, 141.354130 +81-117260543

Sixt-toimipiste Hokkaido Sapporo Rautatieasema SPKX01

3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku
060-0809 Sapporo
 
Puhelinnro +81-117260543

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service