Auton vuokraus toimipisteestä Hokkaido Sapporo Rautatieasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet Hokkaido Sapporo Rautatieasema toimipaikkaan

Osoite

3-10-1 Kita 9jo-nishi, Kita-ku Oda bldg. 1F, 060-0809 Sapporo, Japani
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 19:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipaikassa Hokkaido Sapporo Rautatieasema

Tervetuloa Sixt Hokkaido Sapporo Rautatieasemalle

Tervetuloa Sixt Hokkaido Sapporo Rautatieasemalle

Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasema sijaitsee Japanissa, Hokkaidon saarella, Sapporon rautatieasemalla. Junalla saapuessasi löydät meidät helpoimmin suoraan asemalta, mutta pääset hakemaan Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasemalle varaamasi auton myös muilla julkisilla liikennevälineillä. Lähistöllä on kymmenkunta linja-autopysäkkiä, joilta kaikilta on lyhyt kävelymatka suoraan asemalle, riippuen siitä, mistä suunnasta ja millä linjalla matkaat. Jos saavut Sapporoon lentäen, Chitosen lentokentältä on suora junayhteys rautatieasemalle, joten kulkusi luoksemme on vaivatonta. Autonvuokraukseen Sixt Hokkaido Sapporo Rautatieasemalta löydät erilaisia pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, farmareita, katumaastureita ja tila-autoja tunnetuilta valmistajilta, kuten Nissanilta, Hondalta, Toyotalta ja Daihatsulta. Jos matkustat pienemmässä porukalla ja kevyillä matkatavaroilla, pienempi auto riittänee reissullenne. Isommalle määrälle matkatavaroita tai ihmisiä voimme myös suositella keskikokoisia henkilöautojamme tai farmareitamme. Ryhmämatkalla tilantarve on suurempi ja matkatavaraakin on reilummin, mutta siihenkin meillä on tarjota vaihtoehto, sillä valikoimastamme löytyvät erilaiset tila-autot voivat olla ratkaisu tilantarpeeseenne.
Tutki Sapporoa, Hokkaidon helmeä, Sixtin vuokra-autolla

Tutki Sapporoa, Hokkaidon helmeä, Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasemalta käy todella vaivattomasti. Varaa vuokra-autosi suoraan verkkosivuiltamme. Voit tutustua todella kattavaan vuokra-ajoneuvovalikoimaamme, valita sopivan päivämäärän ja ja tehdä varauksen. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että Sixt ei voi vahvistaa tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian vuokra-auton. Kattavimman ja ajantasaisimman tiedon saatavilla olevista kategorioista ja lisäpalveluista löydät suoraan verkkosivujemme kautta. Kaikki vuokra-automme ovat aina kattavasti varusteltuja, siistejä ja uudehkoja. Voit lisätä turvallisuuttasi lisäämällä varauksellesi eritasoisia vakuutuksia ja perheen pienimmät matkustavat turvallisesti saatavilla olevissa turvaistuimia, jotka voit valita varauksellesi jo varausta tehdessäsi. Lisäksi monessa kategoriassa on saatavana lisäpalveluna neliveto, joka auttaa sinua eteenpäin myös hankalammissa olosuhteissa. Sapporoa ja sen lähialueita on kätevä tutkia Sixt Autovuokraamo Hokkaido Sapporo Rautatieasemalta vuokraamallasi autolla.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Hokkaido Sapporo Rautatieasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Hokkaido Sapporo Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Hokkaido Sapporo Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Hokkaido Sapporo Rautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Hokkaido Sapporo Rautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Hokkaido Sapporo Rautatieasema
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Hokkaido Sapporo Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Hokkaido Sapporo Rautatieasema

Näytä lisää