Autonvuokraus
Tokyo Yaesu Rautatieasema
Piilota
Japani // Tokyo // Tokyo Yaesu Rautatieasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tokion Yaesun rautatieasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: 1-1-1 Kyobashi, Chuo-ku
  104-0031 Tokyo JP +81-332310543
 
Toimipisteen sijainti: rautatieasema
GDS - koodi: TYOX03
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
 
 

Sixt Tokio Yaesu Rautatieasemalta helppoa autonvuokrausta

Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu sijaitsee Japanissa, Tokion Yaesun rautatieasemalla ja palvelee kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tokion Yaesun rautatieasema sijaitsee aivan ydinkeskustassa ja sinne on todella hyvät julkiset yhteydet. Pääset ketterästi noutamaan vuokra-autoasi paikallisjunalla, junalla, linja-autolla ja metrolla. Todella kattavasta vuokra-ajoneuvovalikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan vuokra-auton. Eri kategoriamme sisältävät tunnettujen automerkkien, kuten Toyotan ja Hondan, erikokoisia ja uusimpia malleja, joten sieltä on helppo valita juuri sinulle sopivin vaihtoehto.

Vuokra-auton vastaanotettuasi pääset kätevästi jatkamaan matkaa oikeastaan mihin vain Tokiossa tai lähialueilla, sillä keskeinen sijaintimme ydinkeskustassa takaa hyvät tieyhteydet joka ilmansuuntaan. Tokiossa varmasti riittää tutkittavaa useammaksi päiväksi, mutta lähialueeltakin löytynee jokaiselle matkustajalle mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.

Tutustu Tokioon ja lähialueisiin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu rautatieasemalta vuokraamasi auto on todella kätevä tapa tutustua Tokioon tai alueen muihin kaupunkeihin. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu Rautatieasemalta on helppoa ja vaivatonta, sillä voit tehdä sen suoraan verkossa. Tutustu ajantasaiseen valikoimaan ja saatavuuteen verkkosivuillamme, josta voit tehdä varauksen valitsemaasi ajoneuvokategoriaan matkasi ajankohdalle. Kun vahvistat varauksen, voit noutaa vuokra-autosi Tokion Yaesun rautatieasemalla ja pääset vuokra-auton Sixt Tokio Yaesu Rautatieasemalta saatuasi suoraan tien päälle. Vuokra-autoissamme on kattavat varusteet ja ne ovat aina siistejä ja uudehkoja. Ajoneuvokategorioistamme löydät erikokoisia vuokra-autoja, kuten pieniä ja keskisuuria henkilöautoja, tila-autoja ja jopa katumaastureita. Ajoneuvokategorian ja ajankohdan valittuasi pääset myös lisäämään varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, joiden saatavuuden tarkistat helpoiten suoraan varausta tehdessäsi. Useassa vuokra-autossamme on navigaattori, mutta ellei sellaista ole, sen saatavuudesta kannattaa kysyä. Tokio on valtava kaupunki, joten pieni kartanlukuapu varmasti keventää matkantekoasi. Me Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu Rautatieasemalla haluamme varmistaa, että matkantekosi käy sujuvasti ja saat ammattimaista palvelua vuokra-auto -asioissasi.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tokyo Yaesu Rautatieasema TYOX03 1-1-1 Kyobashi, Chuo-ku 104-0031 Tokyo 35.676147, 139.773763 +81-332310543

Sixt-toimipiste Tokyo Yaesu Rautatieasema TYOX03

1-1-1 Kyobashi, Chuo-ku
104-0031 Tokyo
 
Puhelinnro +81-332310543

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service