Auton vuokraus toimipisteestä Tokyo Yaesu Rautatieasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Tokyo Yaesu Rautatieasema

Osoite

2-1 Yaesu, Chuo-ku Yaesu Shopping Mall, 104-0028 Tokyo, Japani
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipisteessä Tokyo Yaesu Rautatieasema

Sixt Tokio Yaesu Rautatieasemalta helppoa autonvuokrausta

Sixt Tokio Yaesu Rautatieasemalta helppoa autonvuokrausta

Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu sijaitsee Japanissa, Tokion Yaesun rautatieasemalla ja palvelee kaikessa autonvuokraukseen liittyvässä ammattitaitoisesti ja luotettavasti. Tokion Yaesun rautatieasema sijaitsee aivan ydinkeskustassa ja sinne on todella hyvät julkiset yhteydet. Pääset ketterästi noutamaan vuokra-autoasi paikallisjunalla, junalla, linja-autolla ja metrolla. Todella kattavasta vuokra-ajoneuvovalikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivan vuokra-auton. Eri kategoriamme sisältävät tunnettujen automerkkien, kuten Toyotan ja Hondan, erikokoisia ja uusimpia malleja, joten sieltä on helppo valita juuri sinulle sopivin vaihtoehto. Vuokra-auton vastaanotettuasi pääset kätevästi jatkamaan matkaa oikeastaan mihin vain Tokiossa tai lähialueilla, sillä keskeinen sijaintimme ydinkeskustassa takaa hyvät tieyhteydet joka ilmansuuntaan. Tokiossa varmasti riittää tutkittavaa useammaksi päiväksi, mutta lähialueeltakin löytynee jokaiselle matkustajalle mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa.
Tutustu Tokioon ja lähialueisiin Sixtin vuokra-autolla

Tutustu Tokioon ja lähialueisiin Sixtin vuokra-autolla

Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu rautatieasemalta vuokraamasi auto on todella kätevä tapa tutustua Tokioon tai alueen muihin kaupunkeihin. Autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu Rautatieasemalta on helppoa ja vaivatonta, sillä voit tehdä sen suoraan verkossa. Tutustu ajantasaiseen valikoimaan ja saatavuuteen verkkosivuillamme, josta voit tehdä varauksen valitsemaasi ajoneuvokategoriaan matkasi ajankohdalle. Kun vahvistat varauksen, voit noutaa vuokra-autosi Tokion Yaesun rautatieasemalla ja pääset vuokra-auton Sixt Tokio Yaesu Rautatieasemalta saatuasi suoraan tien päälle. Vuokra-autoissamme on kattavat varusteet ja ne ovat aina siistejä ja uudehkoja. Ajoneuvokategorioistamme löydät erikokoisia vuokra-autoja, kuten pieniä ja keskisuuria henkilöautoja, tila-autoja ja jopa katumaastureita. Ajoneuvokategorian ja ajankohdan valittuasi pääset myös lisäämään varaukseesi erilaisia lisäpalveluita, joiden saatavuuden tarkistat helpoiten suoraan varausta tehdessäsi. Useassa vuokra-autossamme on navigaattori, mutta ellei sellaista ole, sen saatavuudesta kannattaa kysyä. Tokio on valtava kaupunki, joten pieni kartanlukuapu varmasti keventää matkantekoasi. Me Sixt Autovuokraamo Tokio Yaesu Rautatieasemalla haluamme varmistaa, että matkantekosi käy sujuvasti ja saat ammattimaista palvelua vuokra-auto -asioissasi.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Tokyo Yaesu Rautatieasema
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Tokyo Yaesu Rautatieasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Tokyo Yaesu Rautatieasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Tokyo Yaesu Rautatieasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Tokyo Yaesu Rautatieasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Tokyo Yaesu Rautatieasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Tokyo Yaesu Rautatieasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Tokyo Yaesu Rautatieasema

Näytä lisää