Autonvuokraus
Bogotá El Dorado Lentoasema
Piilota
Kolumbia // Bogotá // Bogotá El Dorado Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bogotá El Doradon lentokentällä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Avenida Calle 26 n° 96J-66
  . Bogota CO +57-3162865644
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BOG
Aukioloajat
ma. - pe.06:00 - 22:00
la. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00
 
 

Sixt Autovuokraamo El Doradon kansainvälisellä lentoasemalla

El Doradon kansainvälinen lentoasema (BOG), Kolumbiassa, sijaitsee Fontibonin alueella Bogotassa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja, joten löydät varmasti mieleisesi ja tarkoitustasi vastaavan ajoneuvon. Pieneen tarpeeseen saat vuokrattua pienemmän henkilöauton ja jos teitä on isompi porukka tai teillä on paljon matkatavaroita, valikoimastamme löytyy myös isompia henkilöautoja. Jos tykkäät istua korkeammalla ajaessasi, valikoimaamme kuuluu myös kattava valikoima katumaastureita. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi tarjota ainoastaan tietyn autokategorian auton, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Voit myös lisätä varaukseesi lisäpalveluita, kuten navigaattorin, jonka avulla löydät haluamasi kohteet vaivattomasti. Lisäpalvelut saat kätevästi lisättyä jo varausta tehdessäsi. Turvallisuuttasi voit lisätä valitsemalla erilaisista lisävakuutuksistamme, joista saat lisätietoa verkkosivuiltamme.

Autonvuokraus El Doradon kansainvälisellä lentokentällä

Huomioithan, että Sixt Autovuokraamolla ei ole omaa toimistoa El Doradon kansainvälisellä lentokentällä, vaan tarjoamme meet & Greet -palvelun, jolloin henkilökuntamme tulee paikalle, kun olet vuokra-autoasi noutamassa ja hoitaa sinut shuttle-kuljetuksella lähimpään Sixt-toimistoon. Saapuessaesi El Doradon kansainväliselle lentoasemalle (BOG), olemme sinua vastassa kyltin kanssa, joten löydät meidät vaivattomasti.

Bogotáa, modernin Kolumbian helmeä, voit tutkia Sixtin vuokra-autolla

Bogotá tunnetaan modernin Kolumbian helmenä ja pääkaupunkina, jossa asuu esikaupungit mukaan lukien noin 8,8 miljoonaa ihmistä. Kaupunki itsessään sijaitsee yli 2,6 kilometrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, Andien vuoristossa, kahden vuoren välissä. Bogotá tarjoaa paljon erilaista nähtävää ja koettavaa, kuten historiallisen vanhan kaupungin, joka on säilynyt lähes kokonaisuudessaan siirtomaa-aikaisessa asussaan. Voit myös hurauttaa El Doradon lentokentän Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla Cerro de Monserratan juurelle ja jatkaa matkaasi funikulaarilla vuoren näköalatasanteille, josta on vaikuttavat näkymät yli kaupungin. Kaupungin lukuisat museot, kuten kultamuseo, hivelevät kulttuuriin vihkiytynyttä matkaajaa. Pääkaupungin sykkeestä löytyy myös lukematon määrä erilaisia ravintoloita, joiden tarjontaan tutustuessa saattaa vierähtää hetki jos toinenkin. Bogotán lukuisat kauppakeskukset palvelevat ostoshetkiä kaipaavaa lomalaista ja niiden valtavasta tarjonnasta saat vaivattomasti hankittua esimerkiksi tuliaisostoksesi. Saavuitpa Bogotáan sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, me Sixt Autovuokraamo El Doradon lentokentällä teemme kaikkemme, että matkantekosi Kolumbiassa olisi mahdollisimman vaivatonta.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.06:00 - 22:00
la. - su.08:00 - 18:00
Juhlapyhä08:00 - 18:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bogotá El Dorado Lentoasema BOG Avenida Calle 26 n° 96J-66 . Bogota 4.687209, -74.126480 +57-3162865644

Sixt-toimipiste Bogotá El Dorado Lentoasema BOG

Avenida Calle 26 n° 96J-66
. Bogota
 
Puhelinnro +57-3162865644

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service