Auton vuokraus toimipisteestä Bogotá El Dorado Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Bogotá El Dorado Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Bogotá El Dorado Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Bogotá El Dorado Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

calle 26 #106-39, 110111 Bogota, Kolumbia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 21:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 21:00

Palvelumme toimipaikassa Bogotá El Dorado Lentoasema

Sixt Autovuokraamo El Doradon kansainvälisellä lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo El Doradon kansainvälisellä lentoasemalla

El Doradon kansainvälinen lentoasema (BOG), Kolumbiassa, sijaitsee Fontibonin alueella Bogotassa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia vuokra-autoja, joten löydät varmasti mieleisesi ja tarkoitustasi vastaavan ajoneuvon. Pieneen tarpeeseen saat vuokrattua pienemmän henkilöauton ja jos teitä on isompi porukka tai teillä on paljon matkatavaroita, valikoimastamme löytyy myös isompia henkilöautoja. Jos tykkäät istua korkeammalla ajaessasi, valikoimaamme kuuluu myös kattava valikoima katumaastureita. Huomioithan kuitenkin, että Sixt voi tarjota ainoastaan tietyn autokategorian auton, ei tiettyä merkkiä ja mallia. Voit myös lisätä varaukseesi lisäpalveluita, kuten navigaattorin, jonka avulla löydät haluamasi kohteet vaivattomasti. Lisäpalvelut saat kätevästi lisättyä jo varausta tehdessäsi. Turvallisuuttasi voit lisätä valitsemalla erilaisista lisävakuutuksistamme, joista saat lisätietoa verkkosivuiltamme.
Autonvuokraus El Doradon kansainvälisellä lentokentällä

Autonvuokraus El Doradon kansainvälisellä lentokentällä

Huomioithan, että Sixt Autovuokraamolla ei ole omaa toimistoa El Doradon kansainvälisellä lentokentällä, vaan tarjoamme meet & Greet -palvelun, jolloin henkilökuntamme tulee paikalle, kun olet vuokra-autoasi noutamassa ja hoitaa sinut shuttle-kuljetuksella lähimpään Sixt-toimistoon. Saapuessaesi El Doradon kansainväliselle lentoasemalle (BOG), olemme sinua vastassa kyltin kanssa, joten löydät meidät vaivattomasti.
Bogotáa, modernin Kolumbian helmeä, voit tutkia Sixtin vuokra-autolla

Bogotáa, modernin Kolumbian helmeä, voit tutkia Sixtin vuokra-autolla

Bogotá tunnetaan modernin Kolumbian helmenä ja pääkaupunkina, jossa asuu esikaupungit mukaan lukien noin 8,8 miljoonaa ihmistä. Kaupunki itsessään sijaitsee yli 2,6 kilometrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, Andien vuoristossa, kahden vuoren välissä. Bogotá tarjoaa paljon erilaista nähtävää ja koettavaa, kuten historiallisen vanhan kaupungin, joka on säilynyt lähes kokonaisuudessaan siirtomaa-aikaisessa asussaan. Voit myös hurauttaa El Doradon lentokentän Sixt Autovuokraamosta vuokraamallasi autolla Cerro de Monserratan juurelle ja jatkaa matkaasi funikulaarilla vuoren näköalatasanteille, josta on vaikuttavat näkymät yli kaupungin. Kaupungin lukuisat museot, kuten kultamuseo, hivelevät kulttuuriin vihkiytynyttä matkaajaa. Pääkaupungin sykkeestä löytyy myös lukematon määrä erilaisia ravintoloita, joiden tarjontaan tutustuessa saattaa vierähtää hetki jos toinenkin. Bogotán lukuisat kauppakeskukset palvelevat ostoshetkiä kaipaavaa lomalaista ja niiden valtavasta tarjonnasta saat vaivattomasti hankittua esimerkiksi tuliaisostoksesi. Saavuitpa Bogotáan sitten työn tai vapaa-ajan merkeissä, me Sixt Autovuokraamo El Doradon lentokentällä teemme kaikkemme, että matkantekosi Kolumbiassa olisi mahdollisimman vaivatonta.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bogotá El Dorado Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bogotá El Dorado Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bogotá El Dorado Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bogotá El Dorado Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bogotá El Dorado Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bogotá El Dorado Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bogotá El Dorado Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bogotá El Dorado Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bogotá El Dorado Lentoasema

    Näytä lisää