Auton vuokraus alueella Novi Vinodolski

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Novi Vinodolski

Sixtin Autovuokraamo Novo Vinodolskissa tarjoaa laadukkaat vuokra-autot

Sixtin Autovuokraamo Novo Vinodolskissa tarjoaa laadukkaat vuokra-autot

Sixtin Autovuokraamo palvelee sinua Novi Vinodolskissa laadulla ja ammattitaidolla, niin kuin kaikissa kohteissamme! Suosittelemme autonvuokrausta kauttamme Kroatiassa jo siksi, että pääset liikkumaan kohteesta toiseen kaikkein kätevimmin omassa aikataulussasi. Jos et ole jo tutustunut korkealuokkaiseen autovalikoimaamme, klikkaa vuokra-autojen tarjontamme läpi ja valitse mieleisesi ajoneuvo vuokra-autokalustostamme vaikka jo ennen matkaa. Vuokraus kauttamme on sujuvaa ja helppoa ja ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelumme on aina valmis auttamaan sinua, jos sinulle jää kysyttävää.Autonvuokraus Novo Vinodolskissa on oiva tapa tutustua tähän kauniiseen Adrianmeren äärellä sijaitsevaan maahan. Nappaa autovalikoistamme vaikkapa taloudellinen henkilöauto tai tilava farmari käyttöösi, jos olet matkalla perheen kanssa tai vaikkapa matkakumppanisi aktiivilomalla ja haluatte kaikki varusteenne mukaan. Pakettiautoon mahtuu vielä enemmän tavaraa, ja valikoimistamme löytyy myös jykeviä maastureita, jos olette suuntaamassa vuorille hankalampaan maastoon. Häämatkalaisille tai muuten hieman luksusta kaipaaville suosittelemme tutustumaan virtaviivaisiin urheiluautoihimme ja avoautoihimme. Tutustu myös laadukkaisiin lisäpalveluihimme helpottaaksesi matkantekoasi vielä enemmän. Löydät meiltä niin tuulilasiturvan, rengasturvan, matkanjatkumisturvan, jos vaikkapa virta-avain sattuisi hukkumaan ja paljon muita hyviä vaihtoehtoja. Otathan huomioon, että Sixt ei voi taata ajoneuvosta tiettyä merkkiä, vain kategorian.
Vuokra-autolla tavoitat Novo Vinodolskin ja sen lähiseutujen taian parhaiten

Vuokra-autolla tavoitat Novo Vinodolskin ja sen lähiseutujen taian parhaiten

Novi Vindolski on Kvarnerinlahdella Kroatiassa sijaitseva suosittu lomakohde, joka on kuuluisa kristallinkirkkaista vesistään ja rannoistaan. Se tarjoaa hurmaavan yhdistelmän vuoristoa ja merta, rantoja ja historiallisia nähtävyyksiä. Aloita päiväsi tutkimalla antiikin Rooman ajoilta peräisin olevaa Lopsican linnaketta, keskiaikaista Frankopanin linnaa, fransiskaanista luostaria ja Pyhän Filipin ja Jaakobin katedraalia ja lähde sitten huilaamaan rannalle tai toisinpäin. Voit myös rentoutua kylpylöissä tai lähteä vesiurheilemaan ja sukeltamaan Adrianmeren vesiin. Autonvuokraus Novo Vinodolskissa on siksikin kätevä valinta, koska pääset myös hurauttamaan vaikkapa Rovinjin hurmaavaan rannikkokaupunkiin, joka on etenkin taiteilijoiden suosiossa ja nauttimaan sen viehätyksestä. Antiikin aikaisista historiallista nähtävyyksistään kuuluisa Pula ei sekään ole kaukana, saatikka Rijekan upeat rannat!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Novi Vinodolski
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Novi Vinodolski.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Novi Vinodolski?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Novi Vinodolski. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Novi Vinodolski?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,9
Perustuu 5 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvo
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Novi Vinodolski
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Novi Vinodolski?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Novi Vinodolski?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Novi Vinodolski

Näytä lisää