Autonvuokraus
Rijeka Lentoasema
Piilota
Kroatia // Omisalj // Rijeka Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Rijeka Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Hamec 1
  51513 Omisalj HR +385-51841445
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RJK
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 

Sixt autovuokraamo Rijekan lentokentällä

Kun matkustat Omisaljiin, voit vuokrata Rijekan lentokentältä henkilöauton, monikäyttöisen maasturin, tilavan farmariauton tai isompienkin tavaroiden kuljetukseen soveltuvan pakettiauton. Autonvuokrauksen lisäksi hoituu tärkeät lisäturvat vuokra-ajaksi. Lisäturvia on saatavilla muun muassa lasirikon ja rengasrikon varalta, sekä kolarin varalle. Myös todella hyödyllinen matkanjatkumisturva on sinun mahdollista hankkia. Se antaa turvaa esimerkiksi sen varalle, jos unohdat avaimet vuokra-autoon sisälle ja matka uhkaisi muutoin ikävästi keskeytyä. Lisävarusteitakin on vuokra-autoon Rijekan lentoasemalla saatavilla. GPS-navigaattori on oiva apu kun liikut paikassa, joka ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Lasten kanssa matkustaja voi hankkia lapsille myös turvaistuimet vuokra-autoon. Autonvuokraus Rijekan lentoasemalla sijaitsee aivan lentoaseman tuntumassa.

Vaivaton autonvuokraus Rijekan lentoasemalla

Rijekan lentoasema, RJK, sijaitsee noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskuksesta. Matka taittuu nopeimmin vuokra-autolla, jolloin aikaa kuluu matkaan noin 10 minuuttia. Lentoasemalla sijaitsee kaupungin ainoa Sixtin autonvuokrauspiste. Autonvuokraus Rijekan lentoasemalta onnistuu joko puhelimitse tai verkossa. Kun saavut lentoasemalla, löydät autonvuokrauspisteelle seuraamalla lentoasemalta löytyviä opasteita. Vuokra-auton saat käyttöösi heti lentokentälle saavuttuasi. Voit valita autoluokan, mutta tiettyä automallia ei ole mahdollista valita. Vuokra-ajan päätyttä vuokra-auto palautetaan siihen autonvuokrauspisteeseen, josta se on vuokra-ajan alkaessa noudettu.

Omisaljin monet nähtävyydet kierrät helposti vuokra-autolla

Kroatian Omisalj on täynnä toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä. Yksi Omisaljin nähtävyyksistä on Voscican vanha majakka, joka on rakennettu jo vuonna 1873. Majakka on ikäisekseen hyvin säilynyt ja hieno kokemus matkailijoille. Toinen mielenkiintoinen ja hieno kohde on Biserujkan tippukiviluola, jonne on matkailijoiden mahdollista päästä tutustumaan ja kiertelemään. Veistoksellisen luolan alin kohta on syvyydeltään 13 metriä ja luolan lämpötila on noin 15 astetta. Luolassa voit myös mahdollisesti nähdä luolan selkärangattomia asukkeja. Kun haluat ehtiä näkemään mahdollisimman paljon kaupungin upeita nähtävyyksiä, on paras ja helpoin tapa hankkia vuokra-auto käyttöönsä Rijekan lentoasemalta. Näin voit liikkua aivan oman aikataulusi mukaan ja suunnitella matkan ohjelman niin kuin itse haluat.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Rijeka Lentoasema RJK Hamec 1 51513 Omisalj 45.219413, 14.572921 +385-51841445

Sixt-toimipiste Rijeka Lentoasema RJK

Hamec 1
51513 Omisalj
 
Puhelinnro +385-51841445

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service