Auton vuokraus toimipisteestä Rijeka Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Rijeka Lentoasema

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Rijeka Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Rijeka Lentoasema

Osoite

Hamec 1, 51513 Omisalj, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Rijeka Lentoasema

Sixt autovuokraamo Rijekan lentokentällä

Sixt autovuokraamo Rijekan lentokentällä

Kun matkustat Omisaljiin, voit vuokrata Rijekan lentokentältä henkilöauton, monikäyttöisen maasturin, tilavan farmariauton tai isompienkin tavaroiden kuljetukseen soveltuvan pakettiauton. Autonvuokrauksen lisäksi hoituu tärkeät lisäturvat vuokra-ajaksi. Lisäturvia on saatavilla muun muassa lasirikon ja rengasrikon varalta, sekä kolarin varalle. Myös todella hyödyllinen matkanjatkumisturva on sinun mahdollista hankkia. Se antaa turvaa esimerkiksi sen varalle, jos unohdat avaimet vuokra-autoon sisälle ja matka uhkaisi muutoin ikävästi keskeytyä. Lisävarusteitakin on vuokra-autoon Rijekan lentoasemalla saatavilla. GPS-navigaattori on oiva apu kun liikut paikassa, joka ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Lasten kanssa matkustaja voi hankkia lapsille myös turvaistuimet vuokra-autoon. Autonvuokraus Rijekan lentoasemalla sijaitsee aivan lentoaseman tuntumassa.
Vaivaton autonvuokraus Rijekan lentoasemalla

Vaivaton autonvuokraus Rijekan lentoasemalla

Rijekan lentoasema, RJK, sijaitsee noin 4 kilometrin päässä kaupungin keskuksesta. Matka taittuu nopeimmin vuokra-autolla, jolloin aikaa kuluu matkaan noin 10 minuuttia. Lentoasemalla sijaitsee kaupungin ainoa Sixtin autonvuokrauspiste. Autonvuokraus Rijekan lentoasemalta onnistuu joko puhelimitse tai verkossa. Kun saavut lentoasemalla, löydät autonvuokrauspisteelle seuraamalla lentoasemalta löytyviä opasteita. Vuokra-auton saat käyttöösi heti lentokentälle saavuttuasi. Voit valita autoluokan, mutta tiettyä automallia ei ole mahdollista valita. Vuokra-ajan päätyttä vuokra-auto palautetaan siihen autonvuokrauspisteeseen, josta se on vuokra-ajan alkaessa noudettu.
Omisaljin monet nähtävyydet kierrät helposti vuokra-autolla

Omisaljin monet nähtävyydet kierrät helposti vuokra-autolla

Kroatian Omisalj on täynnä toinen toistaan upeampia nähtävyyksiä. Yksi Omisaljin nähtävyyksistä on Voscican vanha majakka, joka on rakennettu jo vuonna 1873. Majakka on ikäisekseen hyvin säilynyt ja hieno kokemus matkailijoille. Toinen mielenkiintoinen ja hieno kohde on Biserujkan tippukiviluola, jonne on matkailijoiden mahdollista päästä tutustumaan ja kiertelemään. Veistoksellisen luolan alin kohta on syvyydeltään 13 metriä ja luolan lämpötila on noin 15 astetta. Luolassa voit myös mahdollisesti nähdä luolan selkärangattomia asukkeja. Kun haluat ehtiä näkemään mahdollisimman paljon kaupungin upeita nähtävyyksiä, on paras ja helpoin tapa hankkia vuokra-auto käyttöönsä Rijekan lentoasemalta. Näin voit liikkua aivan oman aikataulusi mukaan ja suunnitella matkan ohjelman niin kuin itse haluat.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Rijeka Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Rijeka Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Rijeka Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Rijeka Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Rijeka Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 268 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Rijeka Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Rijeka Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Rijeka Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Rijeka Lentoasema

Näytä lisää