Autonvuokraus
Opatija
Piilota
Kroatia // Opatija
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Opatija

Sixtin autovuokraamo Opatijassa toivottaa sinut tervetulleeksi kauniiseen Kroatiaan ja tyylikkääseen vanhaan kylpyläkaupunkiin! Yli sadassa maassa toimivan yrityksemme valikoimista löydät juuri sinun matkaasi sopivimman ajoneuvon edulliseen hintaan. Suuremmille matkustajaryhmille tarjoamme esimerkiksi vuokra-autoja, joihon mahtuu jopa 15 henkilöä. Saatavilla on lisäksi muun muassa nelivetoja, avoautoja, urheiluautoja, minibusseja sekä kuorma-autoja.

 
 • Opatija/Hotel Ambasador

  Sixt Autonvuokraus
  Feliksa Perisica 5
  51410 Opatija

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamosta Opatijasta sopiva ajoneuvo lomallesi

Tutustu laajaan ajoneuvovalikoimaamme netissä ja varaa sopivin vuokra-auto Opatijan matkallesi! Valikoimissamme on ajoneuvoja kaikenkokosille matkaseurueille ja kaikentyyppisiin tarkoituksiin. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tietyn merkkistä tai mallista vuokra-autoa. Sen sijaan voit valita auton kategorian. Autonvuokrauksen lisäksi tarjoamme asiakkaille myös monenlaisia lisäpalveluita. Meiltä saat halutessasi muun muassa vakuutukset, rajattomat ajokilometrit, luvan lisäkuljettajalle ja GPS-navigaattorin. Kun teet varauksen etukäteen netissä, saat auton käyttöösi heti Opatijaan saavuttuasi ja voit palauttaa sen joustavasti sovittuna aikana. Tämä mahdollistaa sinulle liikkumisen kaupungissa ilman odottelua ja jonottamista.

Näe enemmän monipuolista Opatijaa vuokra-autolla

Autonvuokraus Opatijassa antaa sinulle hyvät mahdollisuudet nähdä tätä vanhaa ja kuuluisaa kaupunkia ja sen lähiseutua joustavasti oman aikataulusi mukaan. Tässä tyylikkäässä kaupungissa onkin runsain mitoin nähtävää ja vuokra-autolla ehdit hyvin käydä useassa kohteessa. Opatija on kaunis, pieni kaupunki Adrianmeren rannikolla. Sen asukasluku on vain 10 000, mutta määrä kaksinkertaistuu turistien myötä. Kaupunki on tunnettu vanhoista kylpylöistään, hyvistä ja puhtaista uimarannoistaan sekä 12 kilometriä pitkästä rantapromenadistaan. Tätä kävelykatua reunustavat majesteettiset rakennukset 1800-luvulta. Ensimmäinen terveyskylpyläkin rakennettiin kaupunkiin jo vuonna 1884. Kun sinulla on vuokra-auto käytössäsi, voit ajaa Uckavuoren luonnonsuojelualeelle päiväretkelle. Ajomatka vuorelle kestää noin tunnin. Päivän jälkeen voit palata vuokra-autollasi takaisin Opatijaan viettämään iltaelämää kaupungin vilkkaaseen yöhön. Vuokra-auto Opatijassa antaa sinulle mahdollisuudet nähdä myös lähiseutua. Voit tutustua samalla 14 kilometrin päässä sijaitsevaan Rijekaan, joka on Kroatian kolmanneksi suurin kaupunki. Autonvuokraus Opatijassa kannattaa, silloin ehdit nähdä ja kokea matkallasi enemmän!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service