Autonvuokraus
Osijek
Piilota
Kroatia // Osijek
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Osijek

Itäisen Kroatian kaupungissa, Osijekissa, autonvuokraus onnistuu helposti Sixt Autovuokraamosta, jolla on kaksi toimipistettä kaupungissa. Toimipisteidemme autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset ja mukavat henkilöautot, tilavat farmarit, isomman tavaramäärän kuljetukseen soveltuvat pakettiautot, raskaaseen ajoon sopivat maasturit sekä premium-luokan urheilu- ja avoautot. Olipa matkasi tarkoitus mikä tahansa, ota yhteyttä luotettavaan asiakaspalveluumme ja autamme valitsemaan sopivimman ajoneuvon autokalustostamme juuri sinulle, vaihtoehtoisesti voit tehdä varauksen verkkosivuillamme.

 
 • Osijek Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Vukovarska 67
  31207 Klisa

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Osijek/Opel PSC

  Sixt Autonvuokraus
  SV L. Bogdana Mandica 113
  31000 Osijek

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vierailu Osijekissa sujuu mainiosti Sixtin vuokra-auton kyydissä

Tarjoamme erilaisia lisäpalveluita käyttöösi, jotta saisit räätälöityä vuokra-autostasi sellaisen kuin haluat ja autonvuokraus Osijekissa antaisi sinulle mahdollisimman miellyttävän kokemuksen. Kaikki vuokra-automme ovat uusimpia malleja suosituilta automerkeiltä, jotta voit ajaa turvallisesti, ja lisäturvaksi tarjoamme muun muassa vakuutuksia yllättävien tilanteiden varalta sekä lapsiperheiden suuresti arvostamia lasten turvaistuimia. GPS-navigaattori on avuksi kaikenlaisissa ajoissa, kun tarkoitus on päästä perille uuteen paikkaan vaivatta ja oikeaan aikaan, ja jos ajomatkasta on tulossa pitkä tai haluat vuorotella kuskin paikalla luksusautomme ratissa matkakumppanisi kanssa, kannattaa nimetä lisäkuljettaja matkalle. Huomioithan ystävällisesti varatessasi vuokra-autoa, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, ainoastaan autokategorian.

Matka alkaa Sixt Autovuokraamosta Osijekissa

Slavonian alueella sijaitseva Osijekin kaupunki Drava-joen varrella on noin 90.000 asukkaan koti ja Kroatian neljänneksi suurin kaupunki. Sen historia juontaa juurensa 1200-luvulle, ja kaupunki jakautuu kahteen alueeseen, yläkaupunkiin, josta löytyy hieno keskusaukio Trg sekä Paavalin ja Pietarin kirkot, ja Tvrdavan alueeseen, joka on historiallinen linnoitusalue, josta löytyy hieno Slavonian museo sekä paljon ravintoloita ja kahviloita. Kaupungissa on myös puistoalueita ja lasten kanssa voi olla hauska ajella eläintarhaan, Zoo Osijekiin, noin neljän kilometrin päässä keskustasta, viettämään aikaa ja rentoutumaan eläinten ja luonnon parissa. Vuokra-auton voi suunnata myös Osijekin ulkopuolelta, noin 11 kilometrin päästä löytyvään lintubongausparatiisiin, Kopacki Ritiin, joka on luonnonsuojelualue ja kosteikkoa, jossa elää monia lintulajeja. Kun olet suuntamassa Osijekiin, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja varaa mieleisesi vuokra-autopaketti onnistuneeseen matkaan Kroatiassa! Kun vuokraat auton jo etukäteen verkkosivuiltamme tai puhelimitse, pääsee matka alkamaan joutuisammin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service