Autonvuokraus
Osijek/Opel PSC
Piilota
Kroatia // Osijek // Osijek/Opel PSC
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Osijek/Opel PSC: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: SV L. Bogdana Mandica 113
  31000 Osijek HR +385-916199918
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: OSIC01
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 12:00
 
 

Sixtin vuokra-autolla matkailu Osijekissa on sujuvaa

Keskeinen sijainti, asiantunteva palvelu, tasokkaat vuokra-autot... ota suunnitelmiisi autonvuokraus Osijek Opel PSC:n Sixt Autovuokraamossa halutessasi nähdä enemmän Osijekin matkallasi! Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella kaupungin keskustan tuntumassa. Osijekiin pääset sujuvasti lentäen, junalla, bussilla ja autolla. Rautatieasemalta on Sixtin ovelle alle kymmenen minuutin ajomatka. Osijekin kansainväliseltä lentoasemalta matka taittuu nopeasti alle 20 minuutissa.

Sixtin tarjoamat joustavat nouto- ja palautusmahdollisuudet helpottavat autonvuokrausta Osijekissa entisestään. Verkkosivuillamme näet tarkat aukioloajat ja voit tutustua autokalustoomme. Jos olet kaupungissa työmatkalla, luotettava henkilöauto vie sinut kokouksesta toiseen. Näin pysyt aikataulussa ja aikaa säästyy virkistäytymiseen. Lomalla voit tutustua Osijekin ympäristön erinomaisiin ulkoilumahdollisuuksiin, joista pääset nauttimaan vain vuokraamalla auton. Maasturilla selätät mutkat ja hiekkatiet, kun farmariin puolestaan mahtuvat retkeilytavarat. Kesällä voit vierailla naapurikaupungeissa ja nauttia raittiista ilmasta avoauton kyydissä!

Osijek Opel PSC:n autonvuokraus auttaa sinut matkaan!

Kun vuokraat auton Sixtiltä, saat enemmän. Perusvuokraan sisältyy rajoittamaton määrä ajokilometrejä, kolmannen osapuolen vastuuvakuutus, tiemaksut sekä kolariturva. Tarjoamme myös mahdollisuuden muuttaa tai peruuttaa varauksen maksutta. Valitse tällöin maksu vasta noudettaessa. Kun olet valinnut sopivan vuokra-auton Osijek Opel PSC -toimipisteemme valikoimasta, voit viimeistellä varauksesi tarpeellisilla lisäpalveluillamme. Miltä kuulostaisi vaikkapa Opelin virtaviivainen Volkswagen GPS-navigaattorilla? Lisää vielä varaukseesi lisäkuljettaja ja jaa ajovastuu muiden kanssa. Näin ajomukavuus on taattu!

Valitse Renaultin farmari ja lisää sopivat lastenistuimet perheen pienimmille - tilaa riittää myös matkatavaroille! Tai vuokraa BMW:n premium-luokan luksusmaasturi, joka kääntää ohikulkijoiden katseet. Meiltä voit vuorkata myös Opelin minibussin, jossa tilaa löytyy jopa yhdeksälle. Sixtin valikoimasta löytyy siis jokaiselle jotain. Huomioithan kuitenkin, että varaus koskee vain autoluokkaa, eikä yksittäistä mallia. Tarkemmat vuokrausehdot sekä Osijek Opel PSC Sixt Autovuokraamon valikoiman näet verkkosivuillamme. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme, joka on apunasi joka päivä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 16:00
la.08:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Osijek/Opel PSC OSIC01 SV L. Bogdana Mandica 113 31000 Osijek 45.552893, 18.674151 +385-916199918

Sixt-toimipiste Osijek/Opel PSC OSIC01

SV L. Bogdana Mandica 113
31000 Osijek
 
Puhelinnro +385-916199918

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service