Auton vuokraus maassa Kuwait

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Kuwait

Suosituin kohteessa Kuwait

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kuwait Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Kuwait

Autonvuokraus Sixtiltä Kuwaitissa

Autonvuokraus Sixtiltä Kuwaitissa

Autonvuokraus Kuwaitissa on helppoa ja mutkatonta Sixtin avulla, olitpa sitten liikkeellä puhtaasti turistina tai liikematkailijana. Tämän yli 100 eri maassa toimivan yhtiön autovuokraamot Kuwaitissa löytyvät kolmesta eri kaupungista, mikä muodostaa pinta-alaltaan pienessä maassa varsin kattavan palveluverkoston. Asioitpa sitten pääkaupungin tai jonkun sen ulkopuolisen kaupungin palvelupisteessä, on joka tapauksessa suositeltavaa tehdä vuokra-auton varaus etukäteen. Se onnistuu kätevimmin suoraan netissä, mutta toki varauksen voi tehdä myös puhelimitse. Etukäteisvarauksen avulla asiointi paikan päällä nopeutuu huomattavasti. Sixt tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia ajoneuvotyyppejä aina tavallisista henkilöautoista katumaasturien kautta luksusluokan urheiluautoihin. Yhtiön autovuokraamot Kuwaitissa palvelevat asiakkaiden kaikkia tarpeita. Huomioi kuitenkin, että tietyn automallin saatavuutta ei voida taata, ainoastaan ajoneuvoluokka. Vuokra-autoihin voi myös ostaa lisäpalveluna esimerkiksi matkantekoa vieraassa maassa helpottavan GPS-navigaattorin tai pienten lasten kanssa matkaaavalle ehdottoman tärkeän lastenistuimen.
Paikallinen liikennekulttuuri

Paikallinen liikennekulttuuri

Autonvuokraus Kuwaitissa on helppoa, mutta miten on itse ajamisen laita? Paikallinen liikennekulttuuri saattaa vaatia varsinkin pohjoisen Euroopan ulkopuoliseen ajamiseen tottumattomalta totuttelua, ja se saattaa alkuun myös vaikuttaa melko kaoottiselta. Maahan on kuitenkin muuttanut paljon myös länsimaalaisia työntekijöitä, jotka ovat tottuneet nopeasti ajamiseen paikallisissa olosuhteissa. Tieinfrastruktuuri on varsin hyvätasoinen, mutta esimerkiksi opasteita ei aina löydy merkittävimpiinkään kohteisiin. Siksi vuokra-autolla ajavalle voikin suositella vahvasti GPS-navigaattorin käyttöä. Kyseessä on öljyntuottajamaa, jossa huoltoasemat ovat valtio-omisteisia - tämä merkitsee erittäin alhaisia polttoainekustannuksia. Tämä johtaa kuitenkin siihen, että myös ruuhkia esiintyy melko paljon, joten matka-aikoihin kannattaa varsinkin suosittuina aikoina varata hieman ylimääräistä. Matkapuhelinten käyttö ajaessa on kiellettyä. Alkoholilainsäädäntö on maassa varsin tiukka, ja tieliikenteessä vallitsee alkoholin suhteen nollatoleranssi. Liikenne on tuttuun tapaan oikeanpuolista.
Vuokra-autolla Kuwaitissa - minne suunnata?

Vuokra-autolla Kuwaitissa - minne suunnata?

Vuokra-auton käyttäminen tuo matkantekoon aina oman vapautensa, ja aivan erityisen totta se on Kuwaitissa. Maassa on suuria suunnitelmia julkisen liikenteen ja etenkin raideliikenteen varalle, mutta toistaiseksi näitä suunnitelmia ei ole toteutettu. Julkinen liikenne ei palvele turisteja kovinkaan hyvin nykymuodossaan. Pääkaupunki tarjoaa paljon nähtävää kulttuurin ja ostosten ystäville, mutta muuallakin maassa riittää koettavaa - ja mikä parasta, muiden turistien väärä laskee pääkaupungin ulkopuolella dramaattisesti. Vuokra-autolla kannattaa käydä katsomassa ainakin teitä 80 ja 801 pitkin ajaen Kazmahin kielekkeet, jotka kohoavat korkealle tarjoten yhden Kuwaitin komeimmista maisemista. Pääkaupungista puolen tunnin ajomatkan päässä pohjoisessa sijaitseva Jahrahin kaupunki linnoituksineen kannattaa myös kokea, mikäli alueen historia kiinnostaa alkuunkaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Kuwait

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Kuwait?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kuwait sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kuwait.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kuwait?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,0
Perustuu 310 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
SIXT-toimipisteessä
(4,2)
Ajoneuvon palautus
(4,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Kuwait

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kuwait?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kuwait?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Kuwait

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Kuwait

Näytä lisää