Autonvuokraus
Vientiane
Piilota
Laos // Vientiane
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Vientiane

Laosin suurin kaupunki tulee helposti tutuksi Sixt Autovuokraamo Vientianen kautta! Meiltä Laosiin suuntautuva loma- tai työmatka saa sujuvan alun. Autovalikoimastamme voit valita mieleisesi henkilö-, farmari- ja maastoauton tarpeidesi mukaan. Autonvuokraus Vientianessa sujuu kauttamme vaivattomasti, ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua! Ja mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan auton yrityksesi nimiin, voit olla suoraan yhteydessä yritysasiakkaista vastaavaan myyntipalveluumme. Tarkistathan Sixtin Vientianen Autovuokraamon aukioloajat sekä yhteystiedot verkkosivuiltamme ennen maahan saapumistasi, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaiten.

 
 • Vientiane Wattay Intl.Lentoas.

  Sixt Autonvuokraus
  Souphanouvong Road
  . Vientiane

  ma. - su.08:00 - 22:30
  Juhlapyhä08:00 - 22:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt auttaa, kun tarvitset vuokra-auton Vientianessa

Autonvuokraus Vientianessa, Laosin suurimmassa kaupungissa saattaa arveluttaa, mutta me Sixtillä pystymme varmasti auttamaan sinua. Autovalikoimamme kattaa tärkeimmät kategoriat, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Näppärät henkilöautot sopivat yhden tai kahden hengen kaupunkilomille, farmariautolle kuljettaa jo isommankin ryhmän tavarat ja tukevan maasturin kyydissä kelpaa lähteä kaupungin ulkopuolellekin. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia vuokrattavaksi, ainoastaan mieleisesi autokategorian. Lisäksi haluamme muistuttaa, että lisäkuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mutta voit aina luottaa siihen, että palveluumme ei sisälly mitään piilokuluja. Voit esimerkiksi muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen ilmaiseksi, jos maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Myös luottokortilla maksaminen on ilmaista. Muistathan kysyä myös lisäpalveluistamme sekä -varusteistamme, kuten GPS-navigaattorista sekä lastenistuimesta.

Koe lännen ja idän yhteenliittymä Vientianessa Sixtin vuokra-auto allasi

Laosin suurinta kaupunkia Vientianea hallitsee Ranskan siirtolaismaan historia yhdistettynä maan perinteisiin tapoihin. Uusien rakennusten jälkeen saatat nimittäin kohdata vanhan buddhalaistemppelin tai riisiviljelmiä. Kaupungissa kannattaa käyttää aikaa rentoon kävelyyn paikasta (ja kahvilasta sekä ravintolasta) toiseen siirtyen ja nähtävyyksiä, kuten Patuxai-puistossa sijaitsevaa Patuxai Victory Monument -muistomerkkiä ihaillen. Kaupungin vieressä virtaava joki tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia risteilyihin. Vuokra-autolla kannattaa myös ehdottomasti ajaa 25 kilometriä kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Buddha Parkiin eli Xieng Khuaniin, jossa riittää ihasteltavaa 200 Buddha-patsaan voimin. Emmekä myöskään voi olla suosittelematta vain kolmen kilometrin ajomatkan päässä sijaitsevaa perinteistä Lao Herbal Steam Sauna and Massage -ulkoilmakylpylää, jonka hoidoissa lähtevät viimeisetkin stressin rippeet.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service