Auton vuokraus alueella Vientiane

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Vientiane

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Vientiane Wattay Intl.Lentoas. alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Vientiane

Sixt auttaa, kun tarvitset vuokra-auton Vientianessa

Sixt auttaa, kun tarvitset vuokra-auton Vientianessa

Laosin suurin kaupunki tulee helposti tutuksi Sixt Autovuokraamo Vientianen kautta! Meiltä Laosiin suuntautuva loma- tai työmatka saa sujuvan alun. Autovalikoimastamme voit valita mieleisesi henkilö-, farmari- ja maastoauton tarpeidesi mukaan. Autonvuokraus Vientianessa sujuu kauttamme vaivattomasti, ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua! Ja mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan auton yrityksesi nimiin, voit olla suoraan yhteydessä yritysasiakkaista vastaavaan myyntipalveluumme. Tarkistathan Sixtin Vientianen Autovuokraamon aukioloajat sekä yhteystiedot verkkosivuiltamme ennen maahan saapumistasi, jotta pystymme palvelemaan sinua parhaiten. Autonvuokraus Vientianessa, Laosin suurimmassa kaupungissa saattaa arveluttaa, mutta me Sixtillä pystymme varmasti auttamaan sinua. Autovalikoimamme kattaa tärkeimmät kategoriat, joten löydät varmasti tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Näppärät henkilöautot sopivat yhden tai kahden hengen kaupunkilomille, farmariautolle kuljettaa jo isommankin ryhmän tavarat ja tukevan maasturin kyydissä kelpaa lähteä kaupungin ulkopuolellekin. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia vuokrattavaksi, ainoastaan mieleisesi autokategorian. Lisäksi haluamme muistuttaa, että lisäkuljettajasta sekä alle 25-vuotiaasta kuljettajasta perimme lisämaksun. Mutta voit aina luottaa siihen, että palveluumme ei sisälly mitään piilokuluja. Voit esimerkiksi muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen ilmaiseksi, jos maksat vuokra-auton vasta sitä noutaessasi. Myös luottokortilla maksaminen on ilmaista. Muistathan kysyä myös lisäpalveluistamme sekä -varusteistamme, kuten GPS-navigaattorista sekä lastenistuimesta.
Koe lännen ja idän yhteenliittymä Vientianessa Sixtin vuokra-auto allasi

Koe lännen ja idän yhteenliittymä Vientianessa Sixtin vuokra-auto allasi

Laosin suurinta kaupunkia Vientianea hallitsee Ranskan siirtolaismaan historia yhdistettynä maan perinteisiin tapoihin. Uusien rakennusten jälkeen saatat nimittäin kohdata vanhan buddhalaistemppelin tai riisiviljelmiä. Kaupungissa kannattaa käyttää aikaa rentoon kävelyyn paikasta (ja kahvilasta sekä ravintolasta) toiseen siirtyen ja nähtävyyksiä, kuten Patuxai-puistossa sijaitsevaa Patuxai Victory Monument -muistomerkkiä ihaillen. Kaupungin vieressä virtaava joki tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia risteilyihin. Vuokra-autolla kannattaa myös ehdottomasti ajaa 25 kilometriä kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Buddha Parkiin eli Xieng Khuaniin, jossa riittää ihasteltavaa 200 Buddha-patsaan voimin. Emmekä myöskään voi olla suosittelematta vain kolmen kilometrin ajomatkan päässä sijaitsevaa perinteistä Lao Herbal Steam Sauna and Massage -ulkoilmakylpylää, jonka hoidoissa lähtevät viimeisetkin stressin rippeet.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Vientiane
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Vientiane?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vientiane sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vientiane.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vientiane?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vientiane. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 14 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vientiane
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vientiane?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vientiane?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vientiane?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Vientiane

Näytä lisää