Autonvuokraus
Daugavpils
Piilota
Latvia // Daugavpils
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Daugavpils

Sixt Autovuokraamo Daugavpils palvelee sinua autonvuokrausasioissa Latviassa matkustaessasi. Laaja autovalikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekevät autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan autovalikoimaamme ja etsi tarvettasi vastaava ajoneuvo valitsemaasi ajankohtaan. Autokalustostamme löydät erikokoiset henkilöautot, farmarit ja maasturit, joten saat meiltä aina tarvettasi vastaavan ajoneuvon, olitpa sitten liikenteessä yksin, perheen kanssa tai ryhmässä. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua vuokrausasioissa viikon jokaisena päivänä. Varauksen saat hoidettua joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Varaa matkasi heti!

 
 • Daugavpils/Delivery Service
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Daugavpils/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery and Collection
  5401 Daugavpils

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Daugavpilsissa palvelee asiantuntevasti

Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme mahdollistavat sen, että autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Daugavpilsissa on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyvät autot ovat uusia ja niissä on kattava varustelu. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena mm. ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä mallia. Lisäpalveluina voit valita erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi varusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Daugavpils haluaa, että saat vuokra-auton tarpeeseesi juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Väinänlinna tutuksi Sixt vuokra-autolla

Daugavpils eli suomalaisittain Väinänlinna on itäisessä Latviassa sijaitseva kaupunki. Suomenkielisen nimensä tämä Latvian toiseksi suurin kaupunki on saanut sen läpi virtaavasta Väinäjoesta. Lähes 100.000 asukkaan kaupunki sijaitsee lähellä Valko-Venäjän ja Liettuan rajoja. Alueella tuntuukin vahva venäläisläsnäolo, ja erityisesti venäjän kieltä näkee ja kuulee täällä paljon. Daugavpils on eläväinen yliopistokaupunki, jota turistit eivät ole vielä löytäneet. Saat siis tutustua tähän uskomattomaan Latvian helmeen rauhassa, ja kun allasi on Sixt vuokra-auto, kuljet missä haluat ja milloin haluat.

Daugavpilsin kiinnostavimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Daugavpilsin linnoitus eli Väinänlinna, joka on rakennettu 1800-luvulla. Linnoituksessa sijaitsee nykyään Mark Rotkon taidekeskus. Matkaa linnoitukselle kaupungin keskustasta on vain muutama kilometri. Linnoitus sijaitsee aivan Väinäjoen rannalla, joten voit ihastella linnoitukselta kauniita jokimaisemia. Aivan kaupungin ytimessä sijaitsee Latgalen eläintarha, joka kiinnostaa varmasti perheen pienimpiä. Vuokra-auto allasi voit myös lähteä pidemmälle matkalle, ja ajella vaikka Latvian pääkaupunkiin Riikaan saakka. Matkaa sinne kertyy suuntaansa täältä noin 240 kilometriä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service