Auton vuokraus alueella Daugavpils

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Daugavpils

Sixt Autovuokraamo Daugavpilsissa palvelee asiantuntevasti

Sixt Autovuokraamo Daugavpilsissa palvelee asiantuntevasti

Sixt Autovuokraamo Daugavpils palvelee sinua autonvuokrausasioissa Latviassa matkustaessasi. Laaja autovalikoima ja asiantunteva asiakaspalvelu tekevät autonvuokrauksestasi vaivatonta ja helppoa. Tutustu laajaan autovalikoimaamme ja etsi tarvettasi vastaava ajoneuvo valitsemaasi ajankohtaan. Autokalustostamme löydät erikokoiset henkilöautot, farmarit ja maasturit, joten saat meiltä aina tarvettasi vastaavan ajoneuvon, olitpa sitten liikenteessä yksin, perheen kanssa tai ryhmässä. Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua vuokrausasioissa viikon jokaisena päivänä. Varauksen saat hoidettua joko soittamalla meille tai vierailemalla verkkosivuillamme. Varaa matkasi heti! Kilpailukykyiset hinnat ja palveleva henkilökuntamme mahdollistavat sen, että autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Daugavpilsissa on helppoa ja vaivatonta. Valikoimastamme löytyvät autot ovat uusia ja niissä on kattava varustelu. Vakiovarusteiden lisäksi useimmissa autoissa on lisävarusteena mm. ilmastointi ja vakionopeudensäädin. Muistathan, että Sixt voi taata ainoastaan tietyn kategorian auton, ei tiettyä mallia. Lisäpalveluina voit valita erilaisia vakuutuksia ja lisätä varaukseesi varusteita, kuten navigaattorin tai lasten turvaistuimet. Tarkista saatavilla olevien lisäpalveluiden tilanne verkkosivuiltamme tai asiakaspalvelustamme. Sixt Autovuokraamo Daugavpils haluaa, että saat vuokra-auton tarpeeseesi juuri sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.
Väinänlinna tutuksi Sixt vuokra-autolla

Väinänlinna tutuksi Sixt vuokra-autolla

Daugavpils eli suomalaisittain Väinänlinna on itäisessä Latviassa sijaitseva kaupunki. Suomenkielisen nimensä tämä Latvian toiseksi suurin kaupunki on saanut sen läpi virtaavasta Väinäjoesta. Lähes 100.000 asukkaan kaupunki sijaitsee lähellä Valko-Venäjän ja Liettuan rajoja. Alueella tuntuukin vahva venäläisläsnäolo, ja erityisesti venäjän kieltä näkee ja kuulee täällä paljon. Daugavpils on eläväinen yliopistokaupunki, jota turistit eivät ole vielä löytäneet. Saat siis tutustua tähän uskomattomaan Latvian helmeen rauhassa, ja kun allasi on Sixt vuokra-auto, kuljet missä haluat ja milloin haluat. Daugavpilsin kiinnostavimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Daugavpilsin linnoitus eli Väinänlinna, joka on rakennettu 1800-luvulla. Linnoituksessa sijaitsee nykyään Mark Rotkon taidekeskus. Matkaa linnoitukselle kaupungin keskustasta on vain muutama kilometri. Linnoitus sijaitsee aivan Väinäjoen rannalla, joten voit ihastella linnoitukselta kauniita jokimaisemia. Aivan kaupungin ytimessä sijaitsee Latgalen eläintarha, joka kiinnostaa varmasti perheen pienimpiä. Vuokra-auto allasi voit myös lähteä pidemmälle matkalle, ja ajella vaikka Latvian pääkaupunkiin Riikaan saakka. Matkaa sinne kertyy suuntaansa täältä noin 240 kilometriä.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Daugavpils
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Daugavpils.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Daugavpils?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Daugavpils. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Daugavpils?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Daugavpils
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Daugavpils?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Daugavpils?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Daugavpils

Näytä lisää