Autonvuokraus
Jurmala
Piilota
Latvia // Jurmala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Jurmala

Sixt Autovuokraamo Jurmalassa palvelee sinua, kun etsit luotettavaa ja turvallista autonvuokrausta Latvian matkallesi. Kattavasta autovalikoimastamme löydät uudet ja näppärät ajoneuvot joka makuun. Tässä kohteessa tarjoamme taloudellisia henkilöautoja sekä tilavia farmareita. Suuret kaveriporukat mahtuvat mainiosti minibussiin ja ekologisuudesta kiinnostuneet ajelijat voivat ottaa allensa sähköauton. Kaikkiin vuokra-autoihimme Jurmalassa kuuluvat vapaat ajokilometrit sekä kolariturva. Tutustu laajaan autokalustoomme ja tee varaus jo tänään. Vuokraus verkkosivujemme kautta on erittäin helppoa, ja ystävälliset asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kysymyksiisi.

 
 • Jurmala Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Smarde parish
  3129 Engure Region

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Jurmala

  Sixt Autonvuokraus
  Lienes 5 (TIC Majori)
  2015 Jurmala

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Jurmala/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery to Hotel
  2014 Jurmala

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Jurmalassa onnistuu nopeasti ja helposti

Autonvuokraus käy näppärästi, kun valitset Sixt Autovuokraamon Jurmalassa! Kun olet löytänyt tarpeitasi vastaavan vuokra-auton valikoimastamme, tutustu lisäpalveluihimme, joiden avulla teet matkanteostasi vieläkin mukavampaa. Ota avuksi GPS-navigaattorimme, kun olet Jurmalassa ensimmäistä kertaa. Jos matkustat perheen kanssa, muista myös turvalliset lasten turvaistuimemme. Tarjoamme lastenistuimia kolmessa eri koossa, joissa kaikissa on luotettava Isofix-kiinnitys. Lisäkuljettajapalvelumme avulla kuskia voi vaihtaa matkan aikana. Tarkista tämänhetkiset tarjoukset vuokra-autoista ja lisäpalveluista verkkosivuiltamme. Huomaathan vuokra-autoa varatessasi, että takaamme sinulle autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Jurmalassa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Palvelemme sinua kellon ympäri viikon jokaisena päivänä.

Rentouttavalle kylpylälomalle Jurmalaan Sixtin avulla

Lähde rentouttavalle kylpylälomalle Latvian Jurmalaan, ja anna Sixt Autovuokraamon auttaa sinut matkaan huolettomasti! Jurmala on Latvian tunnetuin kylpyläkaupunki, ja se onkin jo 1800-luvulta asti ollut tunnettu kylpylöistään ja erilaisista hoitoloistaan. Kemerin suoalueelta virtaa alueelle rikkipitoista vettä, jota käytetään terveellisenä kylpyvetenä. Tämä hieman yli 50.000 asukkaan kaupunki sijaitsee meren rannalla, ja sillä onkin yli 25 kilometriä upeaa, valkoista hiekkarantaa. Rentoutua voit siis täällä joko ihanissa kylpylöissä taikka meren rannalla, jossa riittää myös kaikenlaista vesiaktiviteettia kaikenikäisille vesipedoille. Jurmalasta löytyy myöskin Pohjois-Euroopan suurin vesipuisto Livu akvaparks eli Liivin vesipuisto, joka kiinnostanee perheen pienimpiä. Matkaa vesipuistoon Jurmalan keskustasta on vain noin 20 kilometriä. Matka sinne hujahtaa nopeasti luotettavalla Sixt vuokra-autolla. Ota siis allesi edullinen kulkupeli Sixt Autovuokraamosta Jurmalasta ja nautiskele kiireettömyydestä tyylillä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service