Autonvuokraus
Liepaja
Piilota
Latvia // Liepaja
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Liepaja

Sixt Autovuokraamo Liepajassa tarjoaa käyttöösi monipuolisen vuokra-autovalikoiman sekä haluamasi lisävarusteet ja -palvelut. Meiltä löydät paitsi käytännölliset henkilöautot myös farmarit, maasturit sekä pakettiautot. Osaava ja asiakasta palveleva henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi Latviaan!

 
 • Liepaja Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Lidostas iela 8
  3430 Liepaja

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la.10:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Liepaja

  Sixt Autonvuokraus
  Fr. Brivzemnieka iela 38
  3401 Liepaja

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la.10:00 - 15:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Matkusta mukavasti Sixtin vuokra-autolla Liepajassa

Saat käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi sopivan vuokra-auton autovuokraamomme Liepajan toimipisteen laajasta valikoimasta. Kattavan perusvarustelun lisäksi voit valita vuokra-autoosi haluamasi lisävarusteet ja -palvelut, kuten GPS-navigaattorin, lastenistuimen tai rajoittamattomat ajokilometrit. Asiantuntevan ja palvelualttiin henkilökunnan ja tunnetuimpien automerkkien uusimpien mallien ansiosta voit ajaa huolettomia kilometrejä Liepajassa. Helpointa ja kätevintä vuokra-auton varaaminen on puhelimitse tai verkkosivuiltamme jo ennen matkaa. Huomaathan, ettemme voi luvata käyttöösi tiettyä automallia, vain valitsemasi autokategorian. On myös hyvä huomata, että joissakin autokategorioissa ikäraja vuokraajalle on 25 vuotta.

Autonvuokraus Liepajassa antaa vapauden valita matkakohteet ja reitit

Liikkuminen on vaivatonta vuokra-autolla Liepajassa ja sen ympäristössä. Liepaja on Itämeren rannalla Kuurinmaalla sijaitseva historiallinen kaupunki. Sen historiasta kertovat esimerkiksi neuvostoajan sotilassatamasta löytyvä Karostan vankila, joka on sittemmin muutettu hotelliksi. Matkailijat voivat yöpyä autenttisissa vankilaolosuhteissa ja autenttista tunnelmaa vaalitaan esimerkiksi neuvostoajan vanginvartijan asuihin pukeutuneiden henkilökunnan jäsenten avulla. Liepaja on erityisen kuuluisa suurista hiekkarannoistaan, jotka levittäytyvät Itämeren rannalla heti kaupungin keskustan läheisyydessä. Liepajassa, kuten Baltiassa muutenkin, on runsaasti kauniita kirkkoja. Kaupungin kirkoista esimerkiksi sotasatamassa Karostassa sijaitseva kultaisin kupolein koristettu Pyhän Nikolaoksen ortodoksinen merikatedraali sekä Pyhän Kolminaisuuden katedraali ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Liepajan pohjoinen linnoitus sijaitsee hieman kaupungin pohjoispuolella. Kaupungin itäpuolella sijaitseva Liepaja-järvi ympäristöineen on suosittu nähtävyys. Alueelta löytyy esimerkiksi mainiot maisemat paljastava näkötorni. Papen luonnonpuisto Liepajan eteläpuolella on suuri luonnonsuojelualue, joka on erityisesti lintuharrastajien suosiossa. Autonvuokraus Liepajassa mahdollistaa matkat myös kauemmas kaupunkialueelta. Esimerkiksi Grobinan linnoitus sekä Skeden dyyneillä sijaitseva Liepajan joukkomurhan muistomerkki ovat suosittuja nähtävyyksiä. Eipä kaupungista ole pitkä matka Liettuan puolellekaan, jos haluat esimerkiksi piipahtaa Kuurinkyntään erikoislaatuisella niemimaalla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service