Autonvuokraus
Liepaja Lentoasema
Piilota
Latvia // Liepaja // Liepaja Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Liepaja Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lidostas iela 8
  3430 Liepaja LV +371-67207121
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: LPX
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la.10:00 - 15:00
 
 

Maailmanlaajuisesti toimivan Sixt Autovuokraamon Liepajan lentoaseman toimipiste löytyy nopeasti lentokentän ulkopuolelta ja tarjoaa käyttöösi monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, joilla voit taittaa matkasi joko läheiseen Liepajan kaupunkiin tai vaikka muualle maahan. Toimipisteessämme tarjolla oleva autokalusto pitää sisällään maan vaihtelevassa maastossa ajaessa erittäin käytännöllisiä maastureita sekä paremmin kaupunkiajoon soveltuvia taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, joiden kattavasta valikoimasta voit valita mieleisesi kulkupelin. Toimipisteemme tarjoaa lisäksi erilaisia lisäpalveluita ja -vakuuksia ja mahdollistaa autonvuokrauksen alle 25-vuotiaille asiakkaille pientä lisämaksua vastaan.

Helppo autonvuokraus Liepajan lentoasemalta

Autonvuokraus Liepajan lentoasemelta (LPX) sujuu kaikkein näppärimmin kun varaat haluamasi auton jo etukäteen verkkopalvelussamme, soittamalla meille tai vaikkapa hyödyntämällä tuliterää mobiilisovellustamme. Voit tietysti hoitaa vuokrauksen myös vierailemalla toimipisteessämme, mutta mikäli olet tehnyt varauksen jo ennakkoon, voit noutaa varaamasi ajoneuvon toimipisteestämme myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Noudon lisäksi mahdollistamme myös auton palautuksen muulloinkin kuin aukioloaikojemme puitteissa. Huomaa kuitenkin, että emme takaa vuokra-autoistamme tiettyä merkkiä tai mallia, vaan aina itse valitsemasi ajoneuvokategorian mukaisen vuokra-auton. Liepajan lentoaseman toimipisteemme sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä samannimisestä kaupungista itään päin ja matka taittuukin vuokra-autolla vain muutamassa minuutissa. Olethan myös huomannut, että lentoaseman toimipisteemme on ainoa kaupungissa sijaitseva toimipisteemme, vaikka muualla Latviassa niitä onkin useita.

Vuokra-auto Liepajan lentoasemalta helpottaa matkaasi

Sen lisäksi, että taitat vuokra-autolla helposti matkan lentoasemalta kaupunkiin, voi ajoneuvo tulla myös kaupungissa tarpeeseen. Sen avulla voit esimerkiksi vierailla helposti historiallisessa sotasatamassa, missä voit halutessasi esimerkiksi yöpyä paikan vanhassa vankilassa. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa käydä katsomassa myös valtavaa Pohjoislaituria ja vierailla kaupungin kahdeksan kilometrin mittaisella rannalla keräämässä meripihkaa tai simpukankuoria. Maan kolmanneksi suurimmassa kaupungissa on kuitenkin muutakin nähtävää, kuten esimerkiksi Muusikoiden kuja, keskustassa sijaitsevat mahtipontiset Jugend-rakennukset sekä kaupungin tuomiokirkossa sijaitsevat maailman suurimmat mekaaniset urut joita ei ole kunnostettu. Mielenkiintoinen paikka vierailla ovat myös taiteilijoiden korttelit, jotka toimivat kaupungin kulttuurin ja taiteen keskuksina. Jos tilaisuus tarjoutuu, kannattaa käväistä myös 1800-luvulla perustetuilla Peterin markkinoilla, jotka järjestetään upealla paikalla kaupungin keskustassa kolmen kirkon välissä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la.10:00 - 15:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Liepaja Lentoasema LPX Lidostas iela 8 3430 Liepaja 56.517174, 21.096998 +371-67207121

Sixt-toimipiste Liepaja Lentoasema LPX

Lidostas iela 8
3430 Liepaja
 
Puhelinnro +371-67207121

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service