Autonvuokraus
Riga Lentoasema
Piilota
Latvia // Marupe District // Riika Lentokenttä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Riika Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Riga International Airport
  1053 Riga LV +371-67-207121
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RIX
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00
 
 24 h palautus

Jatka matkaasi sujuvasti laskeutumisen jälkeen vuokra-autolla varaamalla kulkuneuvo Sixt Autovuokraamosta Riian lentoasemalta! Hyvissä ajoin varattu kulkuneuvo odottaa lentoaseman toimipisteessämme, jonka löydät helposti vilkaisemalla etukäteen reittikarttaamme tai seuraamalla paikan päällä opasteita, jotka vievät sinut aina koneesta perille asti. Autonvuokraus Riian lentoasemalla sijaitsee keskeisellä paikalla lentokentän saapuvien lentojen terminaalissa. Emme voi taata tiettyä automallia, mutta varausta tehdessä voit valita tarpeitasi vastaavan autoluokan: henkilöauton tai farmarin tavanomaiseen kaupunkiajoon, maasturin haasteellisempiin ajo-olosuhteisiin, pakettiauton tai minibussin isomman seurueen tai tavaroiden kuljetukseen tai sporttisen avoauton ainutlaatuisiin ajoelämyksiin.

Hyödynnä autonvuokraus Riian lentoasemalla ja matkaa vaivattomasti kohti kaupungin keskustaa

Riika Lentoasema - RIX sijaitsee Marupen alueella, vain 13 kilometrin etäisyydellä Latvian pääkaupungin Riian keskustasta. Ajomatka keskustaan vie siis suurin piirtein 10 minuuttia. Pääset suuntaamaan matkasi kohti keskustaa seuraamalla opasteita autonvuokrauksestamme Riian lentoaseman vuokra-autojen lunastusalueelta. Ajoneuvon nouto ja palautus onnistuu sekä toimiston aukioloaikoina että niiden ulkopuolella, joten voit noutaa vuokraamasi ajoneuvon täysin oman aikataulusi mukaan. Mikäli Riian seutu ei ole tuttu ja aiot käydä monessa eri kohteessa matkasi aikana, suosittelemme GPS-navigaattoria lisävarusteeksi. Pienten lasten kanssa matkustavat voivat vuokrata myös lastenistuimen lisävarusteeksi toimipisteestämme Riian lentoasemalla. Meillä on Riian keskustassa useampia toimipisteitä, joihin voit sopimuksen mukaan palauttaa vuokra-autosi, mikäli et lennä takaisin tai matkasi jatkuu jollain muulla tavalla kuin lentäen.

Nauti Riian seudun kauniista kaupunki- ja luontokohteista omaan tahtiin

Riiassa on lukuisia kiehtovia matkakohteita pääkaupungin ydinkeskustan lisäksi ja parhaiten pääset tutustumaan tähän kirjoon vuokra-auton kyydissä. Kun saavut lentokentälle, voit matkasi varrella poiketa vaikkapa Marupe Districtillä sijaitsevaan, idylliseen Marupen kylään tai alueella sijaitsevaan Ragakapan luonnonpuistoon. Lentokentän läheisyydessä on myös Riian ilmailumuseo, jossa tutustut lähietäisyydeltä eri konetyyppeihin. Kirjoita asioista, joita on mahdollista käydä katsomassa vuokra-autolla lentokentän läheisyydessä ja kaupungissa. Vuokra-auto Riian lentoasemalta vie sinut ja ystäväsi paikkoihin, joita et julkisella liikenteellä saavuta. Saat liikkua vapaasti omaan tahtiin ja tehdä matkasuunnitelmaasi muutoksia hetken mielijohteestakin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 24:00
Juhlapyhä08:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Riga Lentoasema RIX Riga International Airport 1053 Riga 56.922050, 23.979506 +371-67-207121

Sixt-toimipiste Riga Lentoasema RIX

Riga International Airport
1053 Riga
 
Puhelinnro +371-67-207121

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service