Auton vuokraus toimipisteestä Riga Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Riga Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Riga Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Riga Lentoasema

Osoite

Riga International Airport, 1053 Riga, Latvia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Riga Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Jatka matkaasi sujuvasti laskeutumisen jälkeen vuokra-autolla varaamalla kulkuneuvo Sixt Autovuokraamosta Riian lentoasemalta! Hyvissä ajoin varattu kulkuneuvo odottaa lentoaseman toimipisteessämme, jonka löydät helposti vilkaisemalla etukäteen reittikarttaamme tai seuraamalla paikan päällä opasteita, jotka vievät sinut aina koneesta perille asti. Autonvuokraus Riian lentoasemalla sijaitsee keskeisellä paikalla lentokentän saapuvien lentojen terminaalissa. Emme voi taata tiettyä automallia, mutta varausta tehdessä voit valita tarpeitasi vastaavan autoluokan: henkilöauton tai farmarin tavanomaiseen kaupunkiajoon, maasturin haasteellisempiin ajo-olosuhteisiin, pakettiauton tai minibussin isomman seurueen tai tavaroiden kuljetukseen tai sporttisen avoauton ainutlaatuisiin ajoelämyksiin.
Hyödynnä autonvuokraus Riian lentoasemalla ja matkaa vaivattomasti kohti kaupungin keskustaa

Hyödynnä autonvuokraus Riian lentoasemalla ja matkaa vaivattomasti kohti kaupungin keskustaa

Riika Lentoasema - RIX sijaitsee Marupen alueella, vain 13 kilometrin etäisyydellä Latvian pääkaupungin Riian keskustasta. Ajomatka keskustaan vie siis suurin piirtein 10 minuuttia. Pääset suuntaamaan matkasi kohti keskustaa seuraamalla opasteita autonvuokrauksestamme Riian lentoaseman vuokra-autojen lunastusalueelta. Ajoneuvon nouto ja palautus onnistuu sekä toimiston aukioloaikoina että niiden ulkopuolella, joten voit noutaa vuokraamasi ajoneuvon täysin oman aikataulusi mukaan. Mikäli Riian seutu ei ole tuttu ja aiot käydä monessa eri kohteessa matkasi aikana, suosittelemme GPS-navigaattoria lisävarusteeksi. Pienten lasten kanssa matkustavat voivat vuokrata myös lastenistuimen lisävarusteeksi toimipisteestämme Riian lentoasemalla. Meillä on Riian keskustassa useampia toimipisteitä, joihin voit sopimuksen mukaan palauttaa vuokra-autosi, mikäli et lennä takaisin tai matkasi jatkuu jollain muulla tavalla kuin lentäen.
Nauti Riian seudun kauniista kaupunki- ja luontokohteista omaan tahtiin

Nauti Riian seudun kauniista kaupunki- ja luontokohteista omaan tahtiin

Riiassa on lukuisia kiehtovia matkakohteita pääkaupungin ydinkeskustan lisäksi ja parhaiten pääset tutustumaan tähän kirjoon vuokra-auton kyydissä. Kun saavut lentokentälle, voit matkasi varrella poiketa vaikkapa Marupe Districtillä sijaitsevaan, idylliseen Marupen kylään tai alueella sijaitsevaan Ragakapan luonnonpuistoon. Lentokentän läheisyydessä on myös Riian ilmailumuseo, jossa tutustut lähietäisyydeltä eri konetyyppeihin. Kirjoita asioista, joita on mahdollista käydä katsomassa vuokra-autolla lentokentän läheisyydessä ja kaupungissa. Vuokra-auto Riian lentoasemalta vie sinut ja ystäväsi paikkoihin, joita et julkisella liikenteellä saavuta. Saat liikkua vapaasti omaan tahtiin ja tehdä matkasuunnitelmaasi muutoksia hetken mielijohteestakin.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Riga Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Riga Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Riga Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Riga Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Riga Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 555 arvosteluun
Ajoneuvo
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Nissan Leaf 39kWh
Nissan Leaf 39kWh
BMW X5 4x4 *GPS* Aut.
BMW X5 4x4 *GPS* Aut.
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
BMW 5 Series 4x4 Aut. *GPS*
VW Multivan Aut.
VW Multivan Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Riga Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Riga Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Riga Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Riga Lentoasema

Näytä lisää