Autonvuokraus
Ventspils
Piilota
Latvia // Ventspils
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Ventspils

Sixt Autovuokraamo Ventspilsissä toivottaa sinut tervetulleeksi Latviaan! Onpa tämä sitten ensikosketuksesi kaupunkiin tai olet jo kaupungissa vakiovieras, autonvuokraus Ventspilsissä hoituu kätevästi meidän kauttamme. Valittavanasi on vuokra-autot henkilöautojen, isompien farmariautojen sekä jykevämpien maastureiden valikoimasta. Tutustuthan toimipisteemme aukioloaikoihin ennen saapumistasi maahan. Sekä auton nouto että palautus ovat joka tapauksessa sovittavissa myös aukioloaikojemme ulkopuolelle. Ota vain yhteyttä toimipisteeseemme nettisivujemme kautta tai soittamalla, niin pääsemme varmasti toivottuun lopputulokseen. Palvelemme toki mielellämme myös yritysasiakkaita, jotka voivat olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme, mikäli autonvuokraus Ventspilsissä kiinnostaa.

 
 • Ventspils Ferry Terminal

  Sixt Autonvuokraus
  Darzu 6
  3601 Ventspils

  ma. - su.09:00 - 17:00
  Juhlapyhä09:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo huolehtii vuokra-auton Ventspilsin matkallesi

Ystävällinen henkilökuntamme on valmis auttamaan sinua kaikissa vuokra-autoon liittyvissä kysymyksissä, kun saavut Ventspilsin Sixt Autovuokraamoomme! Oletpa sitten etsimässä pientä ja kätevää henkilöautoa kaupunkikierrokselle, isommalle porukalle sopivaa farmariautoa tai jykevämpää maasturia, löydät ne kaikki autovalikoimastamme. Huomioithan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia käyttöösi, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen kategorian. Lisävarusteiden toiveet pyrimme nekin ottamaan huomioon. Kysy esimerkiksi mahdollisuutta vuokra lastenistuin tai GPS-navigaattori. Meidän kanssamme asioidessamme voit aina olla varma, että palveluihimme ei sisälly mitään piilokuluja. Luottokortilla maksamisesta emme peri maksua, ja voit myös peruuttaa varauksesi tai tehdä siihen muutoksia, mikäli maksat auton vuokran vasta noudon yhteydessä. Haluamme muistuttaa, että alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta tulee lisämaksu.

Tutustu Ventspilsin kaupunkiin ja muuhun Latviaan Sixtin vuokra-autolla

Itämeren rannalla sijaitseva Ventspils on saanut nimensä sen läpi virtaavan Ventajoen mukaan. Tänne matkustaessa kannattaa tutustua ainakin vanhaan kaupunkiin sekä alankoihin ja rantoihin, jotka ovat saaneet Blue Flag -sertifikaatin puhtaasta ympäristöstään ja vedestään. Aja vuokra-autollasi Ventspilsin keskustan liepeille ja ihastele vanhankaupungin kaunista arkkitehtuuria sekä tutki Kalpaveljesten ritarikunnan vanhaa linnaa. Pidemmällä matkalla kuin vain päiväreissulla täällä olevia kehotamme ajamaan vuokra-autollaan läheiselle rannalle, josta löytyy koripallokoreja, leikkipaikka lapsille ja muita liikuntavälineitä. Kesällä rohkeimmat voivat myös pulahtaa täällä Itämeren aaltoihin. Myös kaupungissa sijaitseva vesipuisto on lapsiperheille kokemisen arvoinen. Ja jos haluaa nähdä hieman isompia kaupunkeja, Latvian pääkaupunki Riika sijaitsee vain parinsadan kilometrin päässä täältä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service