Autonvuokraus
Beirut Lentoasema
Piilota
Libanon // Beirut // Beirut Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Beirut Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Beirut Airport
  2048-4402 Beirut LB +961-1-707505
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BEY
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Beirutin lentokentällä

Matkatessasi Beirutiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Beirutin lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Beirutin lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Helpoiten saat varauksesi hoidettua joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa seikkailusi suunnittelun!

Autonvuokraus Beirutin lentokentällä

Beirutin lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on BEY, sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme lentokentän välittömästä läheisyydestä. Autonvuokraus Beirutin lentokentällä, joka tunnetaan myös nimellä Rafik Haririn kansainvälinen lentokenttä, onnistuu vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Olitpa aikeissa sitten vuokrata näppärän kokoisen henkilöauton pariskunnalle, tilavan farmariauton koko perheen tarpeisiin, näyttävän avoauton tyylikkääseen kruisailuun tai vaikkapa maastoauton, kaikki nämä ovat saatavilla Beirutin lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.

Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu upeaan Beirutiin

Beirut on Libanonin tasavallan pääkaupunki, ja se sijaitsee Välimeren rannalla. Kaupungissa asuu hieman alle kaksi miljoonaa asukasta. Matkaa Beirutin lentokentältä keskustaan on alle kymmenen kilometriä, joten saavutat Sixt vuokra-autolla majapaikkasi nopeasti. Autonvuokraus Beirutin lentokentältä kannattaa myös, mikäli olet aikeissa jatkaa matkaasi, sillä saavutat rautatieaseman sekä bussiaseman noin puolessa tunnissa. Matkat nähtävyyksiin hoituvat myös ongelmitta ja oman aikataulusi mukaisesti, kun allasi on Sixt vuokra-auto. Voit ajella oman makusi mukaan vaikkapa upeata ja pitkää rantaviivaa pitkin merimaisemia ihaillen, tai tutustua kaupungin elämää sykkivään sydämeen.

Välimerellinen ilmasto ja ruokakulttuuri houkuttelevat matkaajia ympäri maailman tutustumaan Libanonin kauniiseen pääkaupunkiin Beirutiin. Voit matkata museoihin, kahviloihin sekä ostoskeskuksiin mukavasti ilmastoidulla vuokra-autolla. Esimerkiksi Beirutin kansallismuseoon on matkaa keskustasta vain kolmisen kilometriä ja Mashrin ostoskeskukseen noin viisi kilometriä. Libanonissa on viisi Unescon maailmanperintöluettelon kohdetta. Nämä historialliset kulttuurikohteet ovat Anjarin kaupunki 700-luvulta, Baalbek, Tyros, Byblos sekä Ouadi Qadishan Pyhä laakso ja setripuiden metsä. Kaikki nämä sijaitsevat alle kahden tunnin ajomatkan päässä Beirutista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Beirut Lentoasema BEY Beirut Airport 2048-4402 Beirut 33.820931, 35.488389 +961-1-707505

Sixt-toimipiste Beirut Lentoasema BEY

Beirut Airport
2048-4402 Beirut
 
Puhelinnro +961-1-707505

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service