Auton vuokraus toimipisteestä Beirut Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Beirut Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Beirut Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Beirut Lentoasema

Osoite

Beirut Airport, 2048-4402 Beirut, Libanon
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Beirut Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Beirutin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Beirutin lentokentällä

Matkatessasi Beirutiin voit hankkia kätevästi vuokra-auton Beirutin lentokentän Sixt Autovuokraamosta, minkä ansiosta kaupunkiin ja sen ympäristöön tutustuminen voi alkaa lähestulkoon välittömästi lentokoneesi laskeuduttua. Autonvuokraus Beirutin lentokentällä mahdollistaa sen, että voit vuokrata käyttöösi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan autotyypin. Helpoiten saat varauksesi hoidettua joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta. Ota rohkeasti yhteyttä, ja voimme aloittaa seikkailusi suunnittelun!
Autonvuokraus Beirutin lentokentällä

Autonvuokraus Beirutin lentokentällä

Beirutin lentokenttä, jonka lyhennetty nimi on BEY, sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Kaupungin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme lentokentän välittömästä läheisyydestä. Autonvuokraus Beirutin lentokentällä, joka tunnetaan myös nimellä Rafik Haririn kansainvälinen lentokenttä, onnistuu vaivatta ja saat auton käyttöösi heti matkakohteeseen päästyäsi. Olitpa aikeissa sitten vuokrata näppärän kokoisen henkilöauton pariskunnalle, tilavan farmariauton koko perheen tarpeisiin, näyttävän avoauton tyylikkääseen kruisailuun tai vaikkapa maastoauton, kaikki nämä ovat saatavilla Beirutin lentokentällä sijaitsevasta autovuokraamostamme. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, ei tiettyä automallia.
Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu upeaan Beirutiin

Hanki Sixtin vuokra-auto ja tutustu upeaan Beirutiin

Beirut on Libanonin tasavallan pääkaupunki, ja se sijaitsee Välimeren rannalla. Kaupungissa asuu hieman alle kaksi miljoonaa asukasta. Matkaa Beirutin lentokentältä keskustaan on alle kymmenen kilometriä, joten saavutat Sixt vuokra-autolla majapaikkasi nopeasti. Autonvuokraus Beirutin lentokentältä kannattaa myös, mikäli olet aikeissa jatkaa matkaasi, sillä saavutat rautatieaseman sekä bussiaseman noin puolessa tunnissa. Matkat nähtävyyksiin hoituvat myös ongelmitta ja oman aikataulusi mukaisesti, kun allasi on Sixt vuokra-auto. Voit ajella oman makusi mukaan vaikkapa upeata ja pitkää rantaviivaa pitkin merimaisemia ihaillen, tai tutustua kaupungin elämää sykkivään sydämeen. Välimerellinen ilmasto ja ruokakulttuuri houkuttelevat matkaajia ympäri maailman tutustumaan Libanonin kauniiseen pääkaupunkiin Beirutiin. Voit matkata museoihin, kahviloihin sekä ostoskeskuksiin mukavasti ilmastoidulla vuokra-autolla. Esimerkiksi Beirutin kansallismuseoon on matkaa keskustasta vain kolmisen kilometriä ja Mashrin ostoskeskukseen noin viisi kilometriä. Libanonissa on viisi Unescon maailmanperintöluettelon kohdetta. Nämä historialliset kulttuurikohteet ovat Anjarin kaupunki 700-luvulta, Baalbek, Tyros, Byblos sekä Ouadi Qadishan Pyhä laakso ja setripuiden metsä. Kaikki nämä sijaitsevat alle kahden tunnin ajomatkan päässä Beirutista.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Beirut Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Beirut Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Beirut Lentoasema sinun on oltava vähintään 23-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Beirut Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Beirut Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 84 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Beirut Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Beirut Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Beirut Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Beirut Lentoasema

Näytä lisää