Autonvuokraus
Libya
Piilota
Libya
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Libya: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Libyassa Sixtiltä

Sixtiltä, eräältä maailman suurimmalta autonvuokrausketjulta, onnistuu autonvuokraus Libyassakin, Afrikan neljänneksi suurimmassa valtiossa Välimeren rannalla. Autovuokraamoitamme Libyasta löydät maan pääkaupungista Tripolista, missä sijaitsee kaksi toimipistettämme. Autovuokraamomme Libyassa palvelevat sinua joustavien aukioloaikojensa puitteissa kaupungin lentoasemalla sekä Al-Mansorassa. Molemmista kaupungin toimipisteistämme voit vuokrata käyttöösi halutessasi joko kätevän henkilöauton tai farmarin, tai myös maastossa ajaessasi voittamattoman maasturin.Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vuokrata käyttöösi auto helposti ja nopeasti etukäteen kotisivujemme kautta, helppokäyttöisellä mobiilisovelluksellamme tai vaikkapa puhelimitse soittamalla. Vuokra-auton tarpeen yllättäessä äkillisesti sinulla on tietenkin myös mahdollisuus hoitaa autonvuokraus vasta maahan saavuttuasi, suoraan toimipisteestämme.Kun suunnittelet autonvuokrausta Libyassa, kannattaa sinun jo etukäteen huomioida se, että me Sixtillä emme valitettavasti pysty varmistamaan sinulle vuokra-autosta juuri tiettyä merkkiä tai mallia, mutta takaamme sinulle kuitenkin itse valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.

Vuokra-autolla Libyassa

Harkitessasi matkustamista Libyaan tulee sinun erityisesti huomioida maan senhetkinen turvallisuustilanne tarkkailemalla esimerkiksi ulkoministeriön matkustustiedotteita.Mikäli kuitenkin päätät matkustaa maahan ja valitset liikkumistavaksesi vuokra-auton, on sinun syytä varautua etukäteen maan muiden turvallisuusuhkien lisäksi liikenteen kaoottisuuteen. Tiet ovat maassa lähtökohtaisesti huonossa kunnossa ja maan pääkaupungissa Tripolissa myös katutyöt sekä liikenteen suuri määrä hidastavat liikennettä ja vaikeuttavat usein sen sujumista. Erityisesti Tripolissa vuokra-autolla liikkuessa on huomioitava myös se, että kaupungissa ei varsinaisesti ole katuosoitteita, joten suunnistaminen saattaa osoittautua oletettua vaikeammaksi.

Matkalla Libyassa

Nykyään maahan matkustamista ei suositella, varsinkaan pääkaupunki Tripolin ulkopuolelle, mutta ennen maan konflikteja turismin suosio oli tasaisessa kasvussa, sillä maassa on paljon mielenkiintoista nähtävää. Nykyäänkin maahan on mahdollista matkustaa, mutta jokaisen sitä harkitsevan tulee ehdottomasti perehtyä maan turvallisuustilanteeseen.Erityisesti historiasta kiinnostuneille maa voi olla oiva matkakohde, sillä siellä sijaitsee lukuisia antiikin aikaisia raunioita - niin kreikkalaisia kuin roomalaisiakin. Raunioiden ohella erityisesti maan eksoottisen pääkaupungin, ja samalla maan suurimman kaupungin, Tripolin, joka sijaitsee Saharan autiomaan ja Välimeren risteyskohdassa luoteisrannikolla, suosio matkustuskohteena oli aiemmin vahvassa kasvussa. Tripolissa kävijä pääsee nauttimaan paikallisesta ruuasta ja basaarien kiireettömästä tunnelmasta.Libya voi tarjota hieman erilaisen, mutta mielenkiintoisen matkakohteen, sillä vaikka yhdeksän kymmenesosaa maasta kuuluu kuivaan Saharan autiomaahan, rikkovat kuivuuden kuitenkin Välimeren tuuli ja tunnelma.Useimmiten maahan matkustavat haluavat kuitenkin tutustua antiikin aikaisiin raunioihin ja vaikka ne ovatkin pääosin kreikkalaisia ja roomalaisia, näkyy maassa myös ottomaanien vaikutus. Monet raunioita kiinnostuneet vierailevat ainakin Cyrenen antiikkikaupungissa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service